MEGA-CONCURS: pariază pe Steaua – Concordia, Astra – CFR sau pe meciuri din Liga I și câștigă TABLETE de ultimă generație

Tablete2

FanatikSport revine cu un concurs total inedit, care are premii pe măsură: ZECE TABLETE de ULTIMĂ GENERAȚIE! Da, ZECE TABLETE!

Iar ceea ce trebuie să faci pentru a câștiga TABLETELE e foarte simplu! Practic, trebuie să joci la pariuri, pe unul din meciurile care au loc în acest weekend sau pe unul din meciurile din primele trei etape ale Ligii I. Mai precis, trebuie să pariezi fie pe finala Cupei Ligii, care pune față în față echipele Steaua și Concordia (meci care are loc duminică de la ora 20:00), fie pe Supercupă, pe partida dintre Astra și CFR (care are loc sâmbătă de la ora 21: 45), fie pe unul din meciurile care au loc în primele trei etape (care se desfășoară pe 23 iulie, 30 iulie sau 6 august)!

E SUFICIENT SĂ PARIEZI DOAR PE UNUL DIN ACESTE MECIURI PENTRU A INTRA ÎN CONCURS!

Atenție, nu trebuie să nimerești scorul sau să intuiești cine câștigă! Nu, doar să pariezi pe unul aceste meciuri, să pariezi ce vrei tu. Singura condiție e ca pariul să fie plasat la agenția de pariuri Fortuna. Pentru asta, trebuie să te înregistrezi la Fortuna, să depui o sumă de bani (cât vrei tu) și să pariezi pe unul din aceste meciuri. Trimiți la FanatikSport dovadă că te-ai înregistrat și ai pariat și intri în concurs pentru cele ZECE TABLETE!

Ca să nu mai spunem că poți primi și 1.000 de lei BONUS DE ÎNREGISTRARE (click AICI pentru a afla detalii despre BONUS) de la Fortuna.

DAR IATĂ CARE SUNT PAȘII:

  1. Te înregistrezi la Fortuna şi faci o depunere de cât vrei tu (click AICI pentru înregistrare).
  2. PARIEZI fie pe Steaua – Concordia, fie pe Astra – CFR , fie pe unul din meciurile din primele trei etape! E suficient să pariezi pe un singur meci, nu e nevoie să pariezi pe mai multe!
  3. Trimiți o dovadă că ai pariat (poză cu telefonul, print screen etc) la Fanatiksport, la adresa: colaborari@fanatiksport.ro
  4. Intri in CONCURS și câștigi TABLETE DE ULTIMĂ GENERAȚIE!
  5. Premiile se acordă imediat după aceste meciuri, pe 10 AUGUST!

IATĂ CARE SUNT PREMIILE PE CARE LE POȚI CÂȘTIGA:

5 X Tabletă Allview Ax4 Nano Plus, procesor Cortex A7 Dual-Core, Black

Table2 Ta1

5 X Tableta Lenovo A7-30, 7″, 16GB, Quad-Core, 3G, Negru

 

Lenovo2

 

TRAGEREA LA SORŢI!

CÂŞTIGĂTORII vor fi aleşi  prin tragere la sorţi, tragere care va fi realizată cu ajutorul site-ului www.random.org, pentru ca tot procesul să fie CLAR şi TRANSPARENT. Tragerea la sorți va avea loc pe 10 AUGUST, perioadă suficientă pentru a trimite dovada că ați jucat unul din aceste meciuri!

MULT SUCCES LA CONCURS!

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!