MEGA-OFERTĂ FanatikSport: 4 zile gratuite pentru toată lumea. Află aici TOATE DETALIILE

Pariu

FanatikSport vine cu cea mai tare ofertă de până acum: oferă acces gratuit la toate biletele şi ponturile sale.

Da, ai auzit bine, la toate categoriile de bilete: bilete de cotă 2, ponturi progresive, liveuri, ponturi simple, meciuri suspecte, pariuri speciale pe Campionatul European, bilete de cote mari.

Toată tipurile de pariuri! Şi oferă acces gratuit timp de patru zile: joi, vineri, sâmbătă şi duminică. După aceste zile, cine iese în câştig baban poate decide dacă se abonează la noi.

GRATUIT

Pentru a primi aceste patru zile de gratuitate, trebuie să faci un singur lucru: trebuie să te înregistrezi la agenţia Fortuna şi să faci o depunere, de cât doreşti tu. Acest pas trebuie făcut deoarece cele mai multe bilete şi ponturi vor fi la Fortuna şi îţi va trebui să ai un capital minim pentru a le paria şi câştiga.

Mai precis, iată care sunt paşii:

  1. Te înregistrezi la Fortuna şi faci o depunere de cât vrei tu (click AICI pentru înregistrare).
  2. Trimiti un email la FanatikSport (la adresa: colaborari@fanatiksport.ro) in care ne spui numele tau si ID-ul cu care te-ai înregistrat.
  3. Primeşti BILETELE şi PONTURILE FanatikSport de joi până duminică! Toate GRATUITE!

MAI MULT, POTI PRIMI 1.000 de lei BONUS DE LA FORTUNA IMEDIAT CE TE INREGISTREZI! PRINDE ACUM cel mai MARE BONUS oferit vreodata de o casa de pariuri!

Despre FanatikSport

FanatikSport este cel mai mare site de pariuri din România. Peste 25.000 de fanatici intră zilnic pe site pentru a ne susţine şi afla detaliile despre pariuri.

Iar PONTURILE noastre sunt excelente: în ultimele patru luniam câştigat 26.700 din bilete şi ponturile noastre. Iar luna aceasta se dovedeşte iar a fi FOARTE BUNĂ!

Iată performanţele din această lună:

  • Bilete de cotă 2: 17 intrate din 23
  • Bilete de cote mari: intrate cote 4, 7,7, 8, 9.5, 13.5, 44, 126 (vezi mai jos link pentru fiecare bilet)
  • Ponturi progresive: 42 intrate din 44 (cele mai tari pariuri)
  • Ponturi pe Campionatul European: peste 80% rată de succes
  • Pariuri speciale pe Campionatul European: 13 din 17 (cote de peste 2)

CASTIG FANTASTIC

Biletele de cote mari au intrat bine de tot, ceea ce a adus câştiguri bune celor care au pariat cu noi.

De exemplu, in urma cu cateva saptamani ne-a intrat blatul anunţat şi trimis la toţi abonaţii (cota finala fiind 8,5). In plus, a intrat si un bilet de cota 13,5, dar si biletul de cota 477, care a intrat in sistem (vezi aici BILETELE). În plus, aceste câştiguri vin după ce în urmă cu alte săptămâni ne-au intrat bilete de cota 7,7 si 18 (vezi aici BILETELE), iar in urma cu trei saptamani, au intrat biletele de cota 8, 9 si 36 (vezi aici BILETELE). Dincolo de bilelte de cotă 2 şi de faimoasele pariuri progresive, care intră zilnic.

Cote mari

Mai mult, sa nu uitam alte bilete de cote mari care au intrat. De exemplu, un parior a câştigat peste 35.000 de euro acum câteva săptămâni, după ce a pariat PONTURILE noastre. Da, 35.000 de euro, ceea ce înseamnă SALARIUL MEDIU pe 10 ani! Sau un apartament! (click aici pentru DETALII despre acest CÂŞTIGĂTOR

Plus, să nu uităm, ieşeanul care a câştigat peste 10.000 de euro. A treia oară! !! (click AICI pentru detalii despre acest câştigător norocos).

Mai mult, avem 3 bilete de cote mari care au intrat în ultima lună: cota 86 (click AICI), cota 259 (clickAICI), cota 430 (click AICI).

Pe scurt, o grămadă de bilete intrate, ceea ce înseamnă ZECI DE MOTIVE ca să te inscrii pentru cele PATRU ZILE GRATUITE DE LA FANATIKSPORT. Fa- ACUM, nu ai NIMIC DE PIERDUT!

VREI 1.000 de LEI? FORTUNA OFERA CEL MAI MARE BONUS DIN ROMANIA!