Mesajul ROXANEI NEMEŞ după ce a părăsit Ferma Vedetelor! Ce le-a scris fanilor săi

Roxana Nemes

În ediţia din data 5 mai a emisiunii Ferma Vedetelor a mai fost eliminat încă un concurent, Roxana Nemeş fiind învinsă de Lili Sandu la finalul celor 3 probe de duel.

Deşi s-a luptat din răsputeri să câştige competiţia, blondina a fost eliminată în urma unei lupte crâncene cu Lili Sandu. Complet schimbată fizic după ce a petrecut aproape două luni la ferma din Cipru, Roxana a plecat în cele din urmă cu sufletul împăcat, ştiind că a făcut tot ce îi stătea în putinţă.

Aceasta le-a transmis astăzi un mesaj emoţionant fanilor săi de pe Instagram, alături de o fotografie în care se bucură în sfârşit de un strop de libertate în apele Ciprului.

„Şi am plecat… Vă mulţumesc, dragi prieteni, pentru că mi-aţi fost alături în această provocare! Dar viaţa merge înainte şi noi, oamenii, trebuie s-o preţuim cu adevărat! Iar bucuria, alinarea, optimismul, se clădesc crezând în tine! Vă doresc să vă bucuraţi de fiecare zâmbet sincer… culoarea unei flori… zborul unui fluture… credinţă şi seninătate!” a scris Roxana Nemeş.