MESAJUL ULUITOR al fiicei lui Cristi Borcea: ce a dezvăluit despre tatăl său

Familia Borcea

Scandalul cu care Cristi Borcea reuşeşte de o săptămână să fie în centrul atenţiei a afectat-o profund pe fiica lui. Melissa Borcea a auzit toate cometariile la adresa fostului acţionar de la Dinamo şi suferă teribil.

Fetiţa, în vârstă de 11 ani, a reacţionat pe reţele de socializare după ce realizatorul Şerban Huidu a fost o altă voce care a lansat critici la adresa afaceristului.

CITESTE SI: ANDREEA MANTEA a capotat: au apărut PROBLEMELE de când i-a luat locul ADELINEI PESTRIŢU

Copiii din prima căsătorie ai lui Cristi cu Mihaela Borcea, Patrick (18 ani) şi gemenii Mihai Angelo şi Antonia Melissa (11 ani), sunt cei mai afectaţi de scandalul în care este implicat tatăl lor. Astfel că Melissa i-a scris un mesaj lui Şerban Huidu după ce acesta l-a criticat pe Cristi Borcea.

CITEŞTE ŞI: SCENARIU-ŞOC: Soţia lui Borcea ar fi fost OTRĂVITĂ de amantă

„Am primit un mesaj sfâşietor de la copila ce ar putea să ne dea lecţii de viață tuturor… As vrea sa intelegeti nu cu omul Borcea am avut ceva, sau am scris ceva, dar ce face el reprezintă din păcate un exemplu negativ pentru ce vrem să devenim!Cu fetiţa aceasta, Cristi Borcea s-a purtat, într-adevăr, ca un tată şi îl iubeşte mai presus de orice. Este un exemplu de devorament şi iubire necondiţionată. Aş vrea să o rog să mă ierte şi să ne ierte nouă, celor care am comentat, sarcasmul şi să citească peste 10 ani ce am scris eu. Să citească cu mintea ei de atunci nu cu inima de acum, pe care și eu și alții i-am facut-o praf! Te rog să mă ierți!”, a notat Huidu pe Facebook. Fiica lui Borcea i-a răspuns rapid: “Vreau ca toată lumea să știe că Cristi Borcea este minunat ca tată. Toți anii aceștia a fost lângă mine și datorită lui sunt ceea ce sunt acum. Pentru asta îi mulțumesc și îl iubesc enorm!”, a scris Melissa după ce a citit cometariile „cârcotaşului”, scrie Click.ro.

CITEŞTE ŞI: În ce hal a ajuns VALENTIN CEAUŞESCU, fiul fostului DICTATOR! Cine e PERSONAJUL MISTERIOS care-l mai ajută

Comentarii pe FanatikSport.ro

  1. bumbucut@yahoo.com'baba novac

    huidule, mai bine ti-ai vedea de viata pacatoasa si ai da banii cuveniti urmasilor celor pe cate i-ai ucis. nu esti in masura sa-l judeci pe borcea, nu-i un criminal. ma mir de cat tupeu ai sa comentezi viata unui om care, pana la urma, plateste pt ce-a gresit, o infractiune minora pe langa crimele tale. culmea, el face puscarie iar tu, nu….justitia din tara asta e pe mana unora ca tine!!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0


Comentariile nu sunt permise.