Messi, Ribery sau Eusebio printre remarcații lui Ronaldo la gala de aseară. Vezi ce a declarat

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo (Real Madrid) a declarat luni, ]n Gala FIFA de la Zurich, că al doilea ‘Balon de Aur’ câştigat este ‘special’, pentru că îl aştepta de mult timp.

‘Este un moment mare în cariera mea. Îmi doream să câştig acest trofeu de mult timp şi sunt fericit, pentru că am muncit mult pentru asta. Este al doilea meu ‘Balon de Aur’, dar acesta este special. Am avut alături familia, fiul meu, clubul meu şi am fost foarte emoţionat. Este ceva unic. De asemenea, este o mare onoare că am concurat cu mari jucători precum Messi şi Ribery. Iar cum eu sunt o persoană care iubeşte competiţia, este o mare mândrie că am jucat împotriva lor, atât la echipa de club, cât şi la naţională, dând întotdeauna maximum din mine. Noi toţi ne dorim să fim întotdeauna cei mai buni şi este un lucru bun pentru mine, pentru ei şi pentru fotbal în general’, a declarat vedeta echipei Real Madrid.

‘Vreau să le mulţumesc tuturor celor au avut încredere în mine, vreau să vorbesc din nou de Eusebio şi de Madiba (Mandela, n. red.) şi să le aduc un ultim omagiu. Eusebio a fost o legendă pentru mine şi a fost o mare onoare pentru mine că am putut împărţi câteva momente cu el. El ne-a împărtăşit din experienţa sa, mai ales să dăm tot ce avem mai bun din noi. Vreau să le mulţumesc logodnicei şi mamei mele, care sunt în sală. Mulţumesc tuturor’, a adăugat Cristiano Ronaldo cu lacrimile în ochi, luni seara, pe scena de la Zurich unde a avut loc Gala FIFA pentru atribuirea prestigiosului trofeu ‘Balonul de Aur’ 2013.

Cristiano Ronaldo a devenit primul portughez care a primit de două ori acest trofeu, după ce în 2008 l-a cucerit sub culorile clubului Manchester United.

[fanatik_today]