MIHAI BENDEAC a decis: vrea să fie VEGETARIAN! Ce l-a convins

Bendeac

Mihai Bendeac (33 de ani) a anunțat că nu mai pune gura pe carne. Actorul a scris pe contul său personal de Facebook motivul pentru care a luat această decizie importantă, jurând că sâmbătă (6 februarie) este ultima zi în care mai consumă carne.

CITESTE SI: BEYONCE de România, boală incredibilă de la silicoanele din fese. Nu poate sta decât în patru LABE

Vedeta a povestit pe rețeaua de socializare ce l-a determinat să ajungă la concluzia că animalele nu ar trebui mâncate, scrie Click.ro.

Actorul condamnă ipocrizia oamenilor care sunt șocați de moartea unui cățel, dar indiferenți la chinurile la care sunt supuse alte animale care, într-un sfârșit, ajung în farfuria iubitorilor de carne. Drept urmare, Mihai Bendeac a anunțat că devine vegetarian și are motive întemeiate.

CITESTE SI: SOŢIA lui Răzvan Simion dă CĂRŢILE pe FAŢĂ: „Era leşinată după….lui”

„Am un cățel. Se numește Happy. Îi iubesc enorm. Am învățat multe de la el. Astăzi, cineva, în România, a împușcat un labrador care trece prin fața curții lui. Oamenii s-au revoltat și cer, printr-o petiție, ca cel care a tras cu arma să fie pedepsit exemplar. Nu cred că poți avea această atitudine de revoltă atâta timp cât nu te revoltă că un purceluș, o vițică sau un pui au fost măcelăriți ca să mănânci sarmale sau burger. Din ce puncte de vedere este uciderea unui câine „mai odioasă” decât uciderea unei văcuțe? Programarea noastră mentală dă erori. Mari. În China, câinii sunt serviți cu mujdei. În India, vaca este un animal sfânt. Avem senzația că suntem buricul universului când, de fapt, ne comportăm ca imbecilii.

CITESTE SI: DOINIŢA OANCEA, bombardată cu ameninţări după ce a făcut DEZVĂLUIRI despre Lora şi Ionuţ Ghenu

De exemplu, existența armatelor naționale este dovada că umanitatea a rămas, pe fond, imbecilă. În războiae nu mor niciodată copiii celor care le pornesc. Mai mult decât atât, defilările armatelor naționale reprezintă, pe tot globul, motive de mândrie. Nu numai că suntem imbecili, dar suntem și ridicoli. Patriotismul este, o repet, un concept criminal. Revenind la subiect, însă, cu toată opoziția mamei mele care crede că fără proteină animală o să mă scurg din picioare, am luat o decizie. Astăzi, 6 februarie 2016, este ultima zi în care am mâncat carne”, a scris Mihai Bendeac, pe contul său personal de Facebook.

CITESTE SI: Participă la cel mai tare CONCURS! Câştigi TABLETE de ultimă generaţie