MIHAI BENDEAC recunoaşte: Sunt mizerabil ca jurat. Nu e profesie pentru mine

Bendeac

Mihai Bendeac a revenit cu forte proaspete la postul care il daduse afara si pe care chiar el il daduse in judecata. Cum emisiunea lui de umor a prins bine la public, Bendeac a fost „promovat” si ca jurat al unui concurs umoristic, scrie Wowbiz.

CITESTE SI: ÎNFIORĂTOR! Iată cine construiește ARCA Apocalipsei. Bogații lumii se pregătesc de un cataclism?

Asa ca, din aceasta primavara, el, Delia si Cheloo vor analiza talentul umoristic al romanilor. Desi multi oameni ar ravni la un asemenea job, Bendeac ramane acelasi om pe care il cunosti de atata timp. El considera ca ce va iesi in emisiune este de-a dreptul demential, chiar daca el nu este omul care s-ar face placut doar pentru bani. „Sunt jurat într-un talent show, cu Cheloo si Delia. Sunt mizerabil ca jurat. Nu e profesie pentru mine. De ce? Fiindca imi bag p..a in modul cel mai direct in regulile talent show-urilor, in care juratii au cate un set de fețe: moaca emotionata, moaca mirata, moaca impresionata etc.

CITESTE SI: Gestul făcut de fiica lui SALAM chiar în ziua de 8 Martie! Betty s-a dus la mormântul mamei sale. Ce A URMAT te va CUTREMURA

La asta, se adauga si problemele mele psihice, bipolaritatea si restul.

Si, daca nu era de ajuns, au si gasit pe cine sa puna langa mine ca sa ma echilibreze… :))

In concluzie, ce se intampla acolo, e mai degraba psihedelic-shit decat talent show clasic. S-a lasat cu treceri de la ras la nervi, la conflicte, batai, comedie, drama.

Trebuia sa se filmeze la Socola. :))”, a scris el pe pagina personala de Facebook.

CITESTE SI: A câstigat peste 35.000 de euro la PARIURI! A jucat un BILET BOMBĂ de cota 1006! Unde găseşti aceste BILETE de cote MARI