Mihai Petre a ajuns de nerecunoscut. Cum arată după ce s-a îngrăşat

Mihai Petre art

Mihai Petre (37 ani) s-a îngrăşat foarte mult în ultima perioadă, nu neapărat că i-ar sta rău sau că ar fi important că şi-a pierdut silueta de odinioară, când era dansator profesionist şi jurat la Dansez pentru tine. În fond, el este bărbat, şi bărbaţii trebuie să fie doar un pic mai frumoşi decât dracu’, cum se spune.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

De la „Dansez pentru tine” la „Mă expandez pentru mine„, drumul este totuşi lung. Mihai este acum jurat la emisiunea „Bravo, România!” de la Antena 1, unde nu dansează şi, dacă nu dansează, nici nu are nevoie de o siluetă adecvată exigenţelor dansului. Revista SPY scrie că Elwira, soţia lui,  arată, în schimb, foarte bine, chiar dacă a născut, iar asta este şi în avantajul ei, dar şi într-al lui Mihai, ca soţ al ei.

Mihai Petre şi soţia lui au decis să se căsătorească după şapte ani de relaţie, iar de atunci nimic nu i-a mai despărţit. Mihai Petre şi Elwira au dat multe detalii despre relaţia lor, unele chiar picante. „Elwira a cedat greu. E, într-un fel, o femeie specială, care aminteşte despre vremurile trecutre. O iubesc pe Elwira, cu totul”, declara acesta. Şi Elwira a spus cât de mult îl iubeşte pe Mihai Petre.

„Iubesc multe la soţul meu. Îi mulţumesc pentru fiecare moment din viaţa lui pe care mi l-a dăruit”, a spus ea.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!