MINUNILE DIN ITALIA! Cum s-a salvat o familie de români cu trei copii mici dintre dărâmături

O familie de cinci membri a scăpat ca prin minune în urma cutremurului puternic din Italia. Ei locuiesc acum într-o tabară de sinistraţi. Fiica lor, în vârstă de doar o lună, este cel mai mic sinistrat din această tabără. Casa pentru care făcuseră un credit pe 10 ani s-a prăbuşit după cutremur. 

h_52982637-1-1024x683

Domnica şi Mihai Harabor sunt originari din Vrancea şi locuiau în Sommati de mai mulţi ani. În această primăvară au făcut un credit pentru a renova casa în care trăiau. Au renunţat şi la concediu pentru a putea face faţă mai uşor cheltuielilor. Mai ales că în urmă cu o lună au devenit din nou părinţi. Au trei fete, iar cea mai mică dintre ele este acum şi cel mai mic sinistrat, dar şi cel mai tânăr suprevieţuitor al cutremurului.

 FANTASTIC! Biletele de cotă 84 şi 2504 au intrat! URMEAZĂ CELE MAI TARI COTE: 1363 si 1988!

„Dormeam la 3 jumate dimineața toți, eram ca oricare dormeam și am plecat pe fugă am luat copilul din pat repede și am ieșit. Soțul adormise în camera fetelor și a luat fetele cu pătură cu tot ce era pe pat a deschis el ușa că nu se putea deschide, era blocată, a spart-o. Am ieșit de afară mergeai cădeau casele la vecini, urlau, strigau nu se înțelegea nimic. Nu stai dacă sa te opresti ca tot tremura pamantul si te busea din toate partile”, a povestit Domnica Harabor.

După ce şi-a văzut familia în siguranţă, Mihai s-a întors să îi ajute şi pe alţii să iasă din dărâmături. A reuşit să salveze de sub ruine patru oameni.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

„Vă dați seama eu strigam să miște piciorul și zic mișcă piciorul că erau o grămadă de picioare și nu știam pe care să punem mâna și eu țineam mâna pe piciorul mamei sau tatălui morți și eu nu simțeamși ea spunea: mișc, mișc și eu nu simțeam și ea era dedesubt. Singurul lucru pe care n-o să-l pot uita niciodată sunt strigătele și urletele pe care le auzeam și ce am putut să fac am săpat cu mâinile. Vă imaginați casa cu două etaje căzută total”, a spus si Mihai Harabor.