MIOARA ROMAN a dat cărţile pe faţă! Adevăratul motiv pentru care OANA şi MARIUS ELISEI au fost în prag de divorţ

Roman1

Mioara Roman a vorbit despre tensiunile care există în căsnicia Oanei cu Marius Elisei. Aceasta a recunoscut că ea însăşi este o povară pentru Oana, deoarece o ajută mereu cu bani.

Mioara Roman a vorbit despre problemele financiare cu care se confruntă şi a explicat de ce Oana şi Marius au ajuns în pragul divorţului. Aceasta a dezvăluit că principalul motiv de ceartă dintre cei doi sunt banii.

„Noi am devenit ţinta vechiului sistem, care mai există şi acum. Oana vrea să plece din ţară pentru că aici nu are slujbă. Iar eu, în noua casă, n-am cu ce plăti chiria, m-am împrumutat şi mă străduiesc să dau banii înapoi. Oana şi-a dorit foarte mult o familie, dar acum mă duce şi pe mine în spinare. Eu nu câştig destul cât să plătesc chiria şi să mă întreţin. Pentru că sunt săraci şi prăpădiţi şi n-au din ce, Oana e gură mare şi se repede la el şi îi zice nu ştiu ce, iar el e mai introvertit, e Balanţă şi mai înghite. Când s-au certat prima dată, ea i-a zis: «Gata, pleacă, lasă-mă!» Din cauza sărăciei, vă jur că nu e alt motiv! Dar nu vor renunţa ei, nu e ceva serios (cu divorţul – n.r.). Înainte să o aibă pe Isabela (fiica lor de doi ani – n.r.) nu s-au gândit că o vor duce greu pentru că, atunci, Oana avea o slujbă foarte bună, el a lucrat în Anglia nişte luni, şi fetiţa au făcut-o după ce s-au căsătorit. Nu se aşteptau să ajungă aşa… Lumea zicea că Marius o ia pe Oana pentru bani, dar el ştia că ea nu are bani. Ei au crezut că prin muncă merge, dar nu… În Anglia, Marius n-a mai găsit sau n-a mai fost rentabil, nu ştiu exact, iar proiectul pe fonduri europene la care a lucrat a picat din cauza omului care îi închiria terenul.

Dacă te căsătoreşti, faci un copil şi sunt zile în care n-ai bani să-i cumperi de mâncare, cum e?! Şi presa scrie despre Oana că ar fi «copil de bani gata», ceea ce e fals! Sunt mulţi care cred că noi de fapt avem bani şi doar ne prefacem că o ducem greu. Da, au greutăţi, Marius şi-a vândut maşina ca s-o mai târască alte câteva luni, iar Oana şi-a pus casa în vânzare ca să-mi plătească mie datoriile. Sunt nevoiţi să stea separaţi pentru că au deschis un mic magazin la Piteşti şi nu găsesc vânzătoare, iar Marius e obligat să stea acolo. Oana i-a cerut lui Marius să demisioneze de la fostul lui loc de muncă pentru că exista un conflict de interese, e mai complicat de explicat. Oana a sperat că îi va găsi o slujbă mai bună. Dar în România, dacă eşti competent şi cinstit, eşti mort din plecare”, a declarat Mioara Roman pentru ring.ro.

Mioara Roman nu vrea să se bage în relaţia lor şi consideră că fiica ei se enervează prea repede: „Relaţia lui Marius cu mine e bună, de 1 Martie a venit şi mi-a adus mărţişor. (…) El a spus că a băut prea mult, dar că aşa e cu prietenii. Oana e depresivă şi îi sare ţandăra foarte uşor. I-am recomandat de anul trecut să se ducă la doctor. În privinţa relaţiei lor, nu le dau sfaturi pentru că nici eu n-am primit. Această fază, a sfaturilor date de părinţi copiilor pentru viaţa lor personală, e depăşită în istoria contemporană. Ei au alte idealuri, au alte repere. Deşi sunt generaţia anilor ’60-’70, care a răsturnat lumea, Flower Power etc., nu pot să mă bag. Concluzia mea e că omul a ajuns sluga obiectelor. Nici dacă într-o zi vor veni să-mi spună că divorţează, tot nu le voi spune nimic. N-au decât să facă ce doresc. Acum e altă lume, părinţii care se bagă în relaţiile copiilor lor nu fac bine”.

Se pare că Oana Roman urmează să facă declaraţii controversate despre relaţia cu tatăl ei, fostul premier Petre Roman. „Pentru că intenţionează să plece din ţară, Oana vrea să spună, în sfârşit, tot adevărul despre viaţa ei. După ce a vorbit despre căsnicia cu Marius, va da în vileag şi adevărul despre relaţia cu tatăl ei. Şi se pare că Oana are multe să-i reproşeze. Unul dintre motivele ei de nemulţumire legate de Petre Roman e că n-a avut grijă de ea şi de mama ei (Mioara – n.r.) după divorţ”, au declarat surse apropiate Oanei pentru ring.ro.