Mirela Boureanu Vaida, speriată chiar de ziua ei, în direct

Mirela

Mirela Boureanu Vaida împlineşte, astăzi, 34 de ani. Mamă a unei fetiţe de de un an şi însărcinată cu un băieţel, prezentatoarea TV a trecut prin emoţii uriaşe în direct, când concurenţii emisiunii „Mireasă pentru fiul meu” i-au făcut o surpriză.

CITESTE SI: ÎNFIORĂTOR! Iată cine construiește ARCA Apocalipsei. Bogații lumii se pregătesc de un cataclism?

 Mirela Boureanu Vaida a avut parte de o surpriză foarte plăcută, în direct. În timp ce prezenta emisiunea „Mireasă pentru fiul meu”, prezentatoarea a fost întreruptă brusc de cei aproape 30 de concurenţi, care s-au ridicat în picioare şi i-au cântat „La mulţi ani”.

Mirela a recunoscut că nu se aştepta la aşa ceva, dar le-a mulţumit tuturor, inclusiv echipei cu care lucrează zi de zi, de cinci sezoane. După emisiune, ea a mai avut parte de o surpriză, fiind vizitată de câţiva concurenţi din sezonul trecut.

CITESTE SI: A câstigat peste 35.000 de euro la PARIURI! A jucat un BILET BOMBĂ de cota 1006! Unde găseşti aceste BILETE de cote MARI

Însărcinată cu un băieţel, prezentatoarea a mărturisit că nu sărbătoreşte în mod special împlinirea a 34 de ani, deoarece fetiţa ei este bolnavă. „După petrecerea din emisiune şi cea de după, alături de colegi, voi merge acasă. Suntem într-o perioadă plină de viroze, aşa că nu e cazul să ieşim cu Carla. Vom petrece în familie, făcându-ne planuri de viitor pentru familia care se va mări din august. Ne-am propus să petrecem cât de mult timp putem noi cu noi, pentru că şi aşa timpul e scurt şi foarte fragmentat. Vom mânca o prăjitură, după care mă dau în vânt de ceva vreme, cu un pahar de prosecco şi ceiuţul regulamentar pentru Carla şi toată lumea e fericită”, a spus ea, potrivit antena3.ro.

CITESTE SI: Soţul Andreei Marin, surprins la film cu o blondă sexy şi tatuată