Miron Cozma: «N-am mai făcut sex de un an»

Miron Cozma

“Sunt singur. Am aproape un an de când nu m-am atins de o femeie”, mărturiseşte “Luceafărul Huilei”, cel care se lăuda pe vremuri cu o listă lungă de cuceriri. La 61 de ani, Miron Cozma spune că nu se mai gândeşte la femei şi îşi păstrează gândurile pentru poezie, scrie Click.

CITESTE SI: PATRU zodii de femei care au doar relații de durată. Nu vor avea niciodată AVENTURI

“Sunt căutat, să nu credeţi că nu am admiratoare, dar îmi doresc pe cineva cuminte. M-a sunat o doamnă de profesie avocat acum ceva timp, mi-a spus că mă admiră foarte mult şi să ne vedem, că ea are bani, maşini şi nu este siliconată ca Marinela. I-am zis: în primul rând, doamnă, eu nu vă permit să vorbiţi urât de fostele mele partenere şi, în al doilea rând, aţi picat testul. Eu caut altceva”, ne-a mărturisit, în exclusivitate, Miron Cozma. Din februarie 2015, de când a fost părăsit de Marinela Niţu, iubirea vieţii lui, Cozma spune că n-a mai făcut sex.

În schimb, şi-a ocupat timpul cu altceva: televiziune şi poezie. La televiziune a renunţat după ce a rămas fără licenţă, iar partenerul său de afaceri de la Vătafu TV n-a mai vrut să-şi bage banii în planurile lui. Acum, scrie poezii zi şi noapte.

“Eu am rămas la marea dragoste: poeziile. Dimineaţa şi seara mă rog, dau cu tămâie în toate colţurile casei şi scriu. Vor fi 13 volume de poezii. Am să lansez în curând primul volum şi sper să ajung mai tare ca Eminescu. Am o ofertă de la Imprimeria Miron, care vrea să mă publice gratis. Şi în «Condeiul Ardelean» am deja publicată o poezie – «Luceafărul fiinţei mele» se numeşte”, mărturiseşte Miron, care visează să lase familiei moştenire manuscrisele sale.

CITESTE SI: A câstigat peste 35.000 de euro la PARIURI! A jucat un BILET BOMBĂ de cota 1006! Unde găseşti aceste BILETE de cote MARI

Până atunci, însă, spune că n-are averi. N-are casă, n-are bani, iar maşina pe care a lovit-o în decembrie e şi acum în service, iar reparaţiile îl costă circa 1.000 €. “Loganul este ca şi iubita mea. Îl am la reparat din decembrie. Sper să fie gata cât mai repede, ca să merg la Timişoara, să-mi văd familia. Nu mi-am văzut copiii de patru luni. În Bucureşti merg pe jos sau cu bicicleta”, mai spune fostul lider al minerilor.

S-a visat noul Dan Diaconescu

Televiziunea de la ţară, care s-a lansat anul trecut în vară, printre găini, curcani, raţe şi cu o salcie pe post de poartă, a fost închisă, după nici o lună. ”Mentorul” Miron Cozma spera atunci că lucrurile se vor rezolva. ”În două luni ne vedeţi direct pe cablu”, spunea el despre Vătafu TV. A rămas cu speranţa!

CITESTE SI: Soţul Andreei Marin, surprins la film cu o blondă sexy şi tatuată