Momente de fericire maximă pentru CHELOO! Rapperul a aflat că va fi din nou tătic!

Cheloo si iubita

Cheloo, rapperul cunoscut pentru limbajul său dur atât pe scenă cât şi în afara ei, va fi din nou tată! Iubita cântăreţului este însărcinată în aproximativ două luni, iar bucuria este la cote maxime în familia muzicianului!

Cheloo, pe numele său din buletin Cătălin Ştefan Ion, nu-şi mai încape în piele de fericire de când a aflat că va fi din nou tată, pentru că rapperul mai are un băieţel de 8 ani cu prima lui soţie, de care s-a despărţit cu scandal în urmă cu câţiva ani. Deocamdată, este prea devreme să ştie dacă va avea băiat sau fată, dar Cheloo este extrem de fericit şi nu-şi doreşte decât ca bebeluşul să fie sănătos, orice va fi el, susţin surse din apropierea familiei, care spun că şi Daniela Elena, iubita lui Cheloo, nu a avut mari probleme cu sarcina până acum. Cel mai probabil, Cătălin se va pregăti aşa cum trebuie pentru lunile care urmează, având şi mai multă grijă de iubita sa.

Fosta soţie a lui Cheloo, care se numeşte tot Daniela, a divorţat de acesta în urmă cu câţiva ani, acuzându-l că era violent şi nu îi era fidel.

Mai mult, în urmă cu câteva luni, Cheloo a fost ridicat de procurori într-un dosar de droguri, iar vila sa din Breaza, unde s-a stabilit alături de familie, a fost percheziţionată.