Motivele pentru care Kate Middleton își îmbracă mereu copiii la fel

Kate M

Atât Kate, Ducesa de Cambridge, cât și cei doi copii pe care îi are cu Prințul William, George și Charlotte, se îmbracă deseori în aceleași haine sau în piese vestimentare care urmăresc aceeași linie.

Nu e de mirare că de cele mai multe ori, micul George apare în public în pantaloni scurți, șosete până la genunchi și un pulovăraș drăguț, dar simplu. Acealași model al hainelor „reciclate” este urmat de Kate și în ceea ce o privește pe mezina Charlotte, notează Daily Mail.

Lucrurile purtate de copiii familiei regale britanice sunt dintre cele mai ieftine. Chiar dacă și-ar putea permite să poarte creațiile celor mai în vogă designeri, Kate alege de cele mai multe ori să rămână cu picioarele pe pământ și să nu investească sume exorbitante. Rochițele lui Charlotte costă de multe ori până în 25 de lire sterline.

Motivele pentru care ducesa nu aruncă cu banii pe hainele copiilor sunt destul de evidente: nu dorește să declanșeze o nebunie în jurul brandurilor pe care cei mici le poartă, dar vrea și să atragă atenția presei cât de puțin poate. În același timp, Kate arată în acest fel că a face parte dintr-o familie regală nu înseamnă că nu este o persoană ca oricare alta.

Mai mult, soția lui William încearcă să păstreze o legătură strânsă cu trecutul soțului ei și a relației mamă-fiu pe care acesta o avea cu Prințesa Diana. Așa se face că la botezul lui Charlotte, George a purtat o ținută aproape identică cu cea din 1984 a tatălui său, când William l-a cunoscut pe Harry, fratele său mai mic.