MOTIVUL DUREROS pentru care Andreea Marin își face pantofi pe comandă

Andreea Marin pantofi

Am pierdut șirul interviurilor pe care le-am făcut, de-a lungul timpului, cu An­dreea Marin, însă doar pe primul l-am făcut față în față – celelalte s-au întâmplat la adăpostul e-mail-ului. De data aceasta am fost plăcut surprins să obțin fără mari insistențe o întrevedere cu Andreea chiar la ea acasă – mă rog, în vila din Pipera care îi este și domiciliu, și birou.

Inter­locutoarea m-a întâmpinat entuziastă, într-o ținută sport și cu părul strâns sub o șapcă de un verde crud. În living am făcut cunoștință cu Tuncay, soțul Andreei, care urmărea știrile pe un canal turcesc, și am admirat cintezele aflate într-o colivie de forma unui dulap alb, cu uși enorme din sticlă. Alte păsări ciripeau vesel în curtea din spate, unde gazda mea mi-a arătat mândră grădina ei de legume. Am urcat apoi la etaj, în biroul tapetat cu diplome obținute în împrejurări dintre cele mai diverse. Întâlnirea noastră a fost prilejui­tă de postura de om de afaceri a Andreei Marin, care a lansat recent o colecție de genți și pantofi care îi poartă numele.

Cum ți-a venit ideea unei colecții de pantofi și genți?

În general, lucrurile pe care le fac pornesc de la diverse nevoi simple. Eu am un pi­cior cu o măsură mai mare decât celălalt, între jumătate și trei sferturi de număr. Probabil că ai văzut de multe ori fotografii cu mine prin tot felul de tabloide și titlul care spunea „Andreea poartă pantofi mai mari decât măsura ei.“ De fapt, numai un pantof îmi era mai mare.

Deci trebuie să-ți faci pantofii pe comandă.

Exact. Întâi mi-am făcut o linie de încălțări pentru mine, fără să-mi treacă prin cap că voi ajunge să fac și pentru alții. Anul trecut, însă, am tot fost întrebată de unde am pantofii și gențile, pe care le pur­tam în aparițiile publice, și așa am înțeles că sunt și pe placul altora, că nevoia nu e doar a mea. Așa s-a născut magazinul online www.shop.andreeamarinoficial.ro

Citeam undeva că acum ceva timp ai obținut atestatul de mediator.

Da. Timpul încă nu mi-a permis să mă ocup de asta, însă am toate actele, îmi pot deschide oricând biroul. Însă îmi folosesc abilitățile de mediator în munca mea, zi de zi.

Citeste AICI interviul integral!