Motivul incredibil pentru care Nicoleta Luciu nu merge la slujba de Înviere

Luciu

Stabilită de aproape doi ani cu domiciliul la Miercurea Ciuc, Nicoleta Luciu vine ocazional în Capitală, în general pentru diverse proiecte la care e solicitată. Excepție face însă de sărbătorile pascale, pe care le va face în București.

După o săptămână de vacanță la Praid, încheiată pe 30 aprilie, Nicoleta Luciu, soțul și cei patru copii au ajuns la București, unde vor petrece Paștele. Bruneta se poate considera o răsfățată, întrucât mama și soacra ei au gătit anul acesta, iar ea a primit bucatele de-a gata.

“Mamele fac mâncare, soacră-mea s-a ocupat de Paștele catolic, acum mama de cel ortodox”, ne-a spus ea.

Deși este credincioasă și a ținut tot postul, excepție fiind Paștele Catolic, pe care l-a celebrat alături de soțul ei, vedeta nu va ajunge intenționat la biserică pentru a lua lumină.

“Nu merg la Înviere, pentru că nu pot să stau liniștită acolo. Îți dai seama, aș deranja slujba. Toată lumea vrea să facă poze cu mine, să dau autografe, prefer să o trimit pe maică-mea, pe vară-mea sau prietene de-ale mele, îmi aduc ele lumină”, a declarat, pentru Libertatea, Nicoleta Luciu.

Deși nu i-a fost ușor să ia această decizie, bruneta susține că a fost nevoită după ce într-un an prezența ei într-un lăcaș sfânt s-a transformat într-una foarte zgomotoasă. Iar întâmplarea respectivă a fost urmarea firească a celebrității dobândite între timp.

“După ce am terminat post liceala sanitară, am avut foarte mulți ani când mergeam la Înviere, dar după aceea, când am început să devin cunoscută și mergeam la biserică – era liniște, lumea se ruga – și se trezeau copiii: ‹‹Nicoleta Luciu, Nicoleta Luciu! ››, ne-a povestit ea un astfel de episod.

Și la Miercurea Ciuc preferă să fie o prezență discretă și merge să se roage atunci când nu sunt slujbe în desfășurare. De câțiva ani, Nicoleta Luciu și-a ales ca duhvnic un preot de lângă Buftea, la care merge ori de câte ori simte nevoia să se spovedească și să se împărtășească.