Muza lui BENDEAC a deschis deja sezonul la mare! Imagini necenzurate cu ”GINA lui ROBY ROBERTO”, în costum de baie!

Blonda

Adevărata Gina lui Roby Roberto nu a mai avut răbdare să vină vara şi a făcut o sesiune foto încinsă pe o plajă din… Madagascar.

Cei care au urmărit aventurile lui Roby Roberto, personajul caricatural creat de Mihai Bendeac, au aflat şi despre aventurile Ginei, blonda de o inteligenţă nu foarte strălucită, dar care îşi doreşte să angajeze fete care să danseze în clubul ei. Dincolo de umorul din scenetele acestuia, Ginuţa există cu adevărat. De altfel, actriţa care o interpretează pe năstruşnica blondă face o treabă atât de bună încât seamănă foarte mult cu originalul, inclusiv la gesturi şi ticuri verbale.

Originară din Vaslui, Gina Felea, “muza” lui Bendeac, a plecat de la 19 ani în Italia, dorindu-şi să se descurce pe cont propriu, dar şi să strângă bani pentru a-şi ajuta familia. Aceasta a devenit un hit pe internet atunci când a început să posteze filmuleţe în care făcea oferte de angajare pentru tinere doritoare să câştige facil bani mai mulţi decât ar putea primi în România.

Imediat au apărut şi zvonurile răutăcioase, internauţii susţinând că blondina nu ar fi de fapt patroana celor două cluburi şi că joburile oferite ar implica şi prostituţia. Aceasta a dezminţit toate acuzele şi a dispărut din peisajul monden, după apariţia într-o emisiune TV. Cu toate acestea, personajul inspirat de ea şi creat de echipa lui Bendeac stârneşte în continuare hohote de râs, Gina Felea fiind cu adevărat o apariţie inegalabilă atât pe micile ecrane, cât şi în viaţa de zi cu zi.

Deşi a preferat să se retragă discret, blondina Ginuţa îşi trăieşte mai departe viaţa parcă ruptă din filme, în linişte şi lux. Vasluianca este o adevărată Cenuşăreasă transformată în prinţesă de Italia, găsindu-şi timp pentru răsfăţul propriu printre activităţile de la cluburile de care se ocupă.