N-ai cum sa nu fii mandru de un asemenea copil! Irina Columbeanu te lasa fara grai

Columb

Irina Columbeanu are opt ani, dar gandeste si se exprima ca un om matur. Micuta are o intelepciune pe care rar o intalnesti la un copil de varsta ei si surprinde prin replici sclipitoare care arata ca tatal ei a acordat o atentie sporita dezvoltarii intelectuale a fetitei.

Pustoaica are de asemenea si calitati de lider, aceasta fiind mereu cea care isi organizeaza colegii, si care hotaraste ce rol indeplineste fiecare in cadrul jocurilor practicate.

Ei bine, o fata frumoasa si desteapta cum este Irina nu putea duce lipsa nici de admiratori, foarte multi colegi ai ei de clasa luptandu-se sa-i intre in gratii. Domnisoara Columbeanu se face insa ca nu-i observa, deocamdata atentia ei fiind acaparata de lectiile de actorie.

Daca imi zic ca sunt frumoasa, spun multumesc, si trec mai departe”, a declarat, sincera, micuta. O alta confirmare a educatiei alese pe care o primeste fetita este raspunsul pe care l-a dat la intrebarea “Care este personalitatea pe care ti-ai dori cel mai mult sa o intalnesti?”. Nu a zis “Justin Bieber”, nici “Rihanna” si nici Miley Cyrus ci…William Shakespeare.