Nadia este devastată! Familia i se dezmembrează! Al doilea divorț în familia Comăneci

Nadia1

După 25 de ani de căsnicie, Adrian Comăneci, fratele Nadiei, se află în proces de divorț cu soția Liliana. Deja, cumnata Nadiei a renunțat la verighetă, semn că o împăcare cu Adrian este imposibilă, deși divorțul (cauza se află pe rolul Judecătoriei Sectorului 5 București) nu s-a pronunțat încă, următorul termen fiind stabilit pentru finalul acestei luni.

CITESTE SI: PATRU zodii de femei care au doar relații de durată. Nu vor avea niciodată AVENTURI

La mijloc este o avere de milioane de euro. Divorţul celor doi este un şoc pentru Nadia Comăneci, care a suferit și șocul despărțirii părinților săi. Gimnasta este foarte apropiată de fratele ei şi avea, cel puţin până acum, a avut o relaţie foarte bună cu Liliana.

Liliana nu mai poartă verigheta, în fotografiile din această lună pe care le-a postat pe rețeaua Facebook.

CITESTE SI: ANDREEA MARIN, parasita pentru o alta femeie! Afla cine e Ramona Ileana

Asta după ce cumnata celei mai importante gimnaste din toate timpurile avea respectivul accesoriu, în aprilie 2015, la turneul de tenis ”BRD Năstase-Țiriac Trophy”.

Cu toate că nu mai poartă verigheta, Liliana Comăneci are apare pe Facebook că este în continuare căsătorită cu fratele Nadiei.

CITESTE SI: A câstigat peste 35.000 de euro la PARIURI! A jucat un BILET BOMBĂ de cota 1006! Unde găseşti aceste BILETE de cote MARI