Nea Popa are 7 servicii ca să scape de datoriile la bancă

Nea popa

La 62 de ani, Tudorel Filimon – sau nea Popa din „La bloc” (PRO TV) – a luat-o de la zero, după ce împrumuturile l-au îngenuncheat. Acceptă orice contract pentru a putea plăti atât datoriile la bancă, dar şi avocaţii, care se zbat, în instanţă, să-i recupereze casa din zona Andronache. El ştie că are şanse minime, căci vila are deja alt proprietar, în urma licitaţiei din 2015, dar nu se dă bătut.

CITESTE SI: ANDREEA MARIN, parasita pentru o alta femeie! Afla cine e Ramona Ileana

Tudorel Filimon nu-şi plânge necazul în pernă şi munceşte ca în anii tinereţii, punând ban peste ban pentru a ieşi din încâlcita situaţie financiară, scrie click.ro. Vrea să anuleze executarea silită de anul trecut, în urma căreia a trebuit să predea cheile vilei pentru care, de altfel, s-a şi înglodat în datorii de peste 30.000 de euro. Dovadă că nu stă cu mâinile în sân sunt afişele pieselor în care a fost distribuit, „Slugă la doi stăpâni”, „Monşer, stăm rău”, „Gâlcevile din Chioggia”, „Haimanaua” şi „Azilul de noapte”, cu multe dintre ele fiind în turnee prin ţară. Dar răspunde mereu „prezent!” şi la desele solicitări ale lui Adrian Fetecău, liderul grupului umoristic „Vouă”, care l-a cooptat în spectacolul „Şcoala de agenţi”.

De la acesta am aflat şi despre eforturile supraomeneşti ale colegului său de scenă: „Tudorel nu se plânge de nimic, doar munceşte. Şi, chiar dacă are motive de supărare, când urcă pe scenă e tot numai un zâmbet. Mi-a zis că se află la cea de-a doua tinereţe şi că are putere de muncă. Oamenii îl iubesc, noi mergem prin toată ţara cu acest spectacol, şi toţi îl strigă „Nea Popa”. E pe val, căci serialul se difuzează în reluare pe PRO TV. Fuge de colo-colo cu piesele de teatru, mi-a zis că joacă în vreo şase”, l-a lăudat Adrian Fetecău.

CITESTE SI: PATRU zodii de femei care au doar relații de durată. Nu vor avea niciodată AVENTURI

Însă cum în România salariul unui actor de teatru nu sare de 2.000 de lei, Filimon a reuşit să-şi rotunjească veniturile şi din recentul film în care a fost distribuit, „La limită”, a cărui premieră a avut loc pe 6 februarie.

Tudorel Filimon a filmat timp de 3 săptămâni, alături de peste 120 de tineri, dar şi de Marius Bodochi şi de Emil Mitrache (n.r. – Americanu’ din serialul „La bloc”). Tantat de onorariul de 1.500 de euro săptămânal, „nea Popa” a intrat anul trecut şi în show-ul „Ferma vedetelor” (PRO TV), însă a rezistat doar câteva zile, fiind scos pe targă, din cauza uneri răceli şi a problemelor cardiace.

Actorul a mai bifat miercurea trecută un termen la Judecătorie, însă procesul a fost amânat pentru luna viitoare. „Ăsta sunt eu, un om şi-o pălărie. Sunt un om al cartierului Andronache, al Oborului”, este postarea lui modestă, dar plină de tâlc, de pe o pagină de socializare.

CITESTE SI: STRIGĂTOR LA CER! Cum a putut să apară Alina Eremia în fața COPIILOR. Cei din primul rând au văzut ABSOLUT TOT 

Ironia face ca alte trei vedete cu datorii la bănci să se întâlnească şi să muncească în aceeaşi piesă de teatru. Este vorba despre Aurelian Temişan (43 de ani), soţia lui, Monica Davidescu (43 de ani), şi colega lor de scenă, Corina Dănilă (44 de ani). Cei trei joacă în spectacolul „Un alt fel de cabaret”. Soţii Temişan-Davidescu au fost împovăraţi de un împrumut în franci elveţieni, iar Corina Dănilă a pierdut vila din Chiajna, după ce nu a achitat ratele la un credit de 1,7 milioane de lei.

CITESTE SI: A câstigat peste 35.000 de euro la PARIURI! A jucat un BILET BOMBĂ de cota 1006! Unde găseşti aceste BILETE de cote MARI