Nepotul preferat al lui Gigi Becali, la un pas de puşcărie! Lucian Becali a comis-o grav!

Lucian Becali

Un alt membru al familiei lui Gigi Becali este pândit de puşcărie după ce a împrăştiat, în spaţiul public, diferite mesaje interzise de lege şi pedepsite cu ani grei de închisoare.

CITESTE SI: BEYONCE de România, boală incredibilă de la silicoanele din fese. Nu poate sta decât în patru LABE

Unul dintre nepoţii preferaţi ai milionarului Gigi Becali riscă până la trei ani de închisoare după ce a distribuit, pe un site de socializare, imagini şi mesaje care au caracter fascist. Lucian Becali a publicat fotografii ale fostului lider legionar Corneliu Zelea Codreanu şi a însoţit imaginile cu mesaje de susţinere a Mişcării Legionare, în care explică şi o parte din valorile de bază ale organizaţiei fasciste.

„În această zi, acum 77 de ani, a fost asasinat Căpitanul, unul dintre cei mai mari patrioți, naționaliști și iubitori de țară români, luptător împotriva sioniștilor, a trădătorilor de neam și a viitorilor comuniști! Comuniștii care au urmat la putere după moartea sa și ne-au ținut următorii 50 de ani cum știm bine toți în beznă teroare, frică, foame, îndobitocire! Acum judecați voi cum ar fi fost mai bine! Respect, Corneliu Zelea Codreanu!”, a scris Lucian Becali, în spaţiul public.

CITESTE SI: SOŢIA lui Răzvan Simion dă CĂRŢILE pe FAŢĂ: „Era leşinată după….lui”

În plus, acesta a publicat şi un mesaj îndreptat împotriva refugiaţilor sirieni, dar care îi vizează şi pe romii din România. „Nu vrem refugiaţi, că avem şi noi ciorile noastre”, mai scrie într-o fotografie distribuită de tânărul Becali pe site-ul de socializare.

Potrivit Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului 31/2002, modificată, „promovarea cultului persoanelor vinovate de săvârşirea unei infracţiuni contra păcii şi omenirii sau promovarea ideologiei fasciste, rasiste ori xenofobe, prin propagandă, săvârşită prin orice mijloace, în public, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani şi interzicerea unor drepturi. Propaganda constă în răspândirea în mod sistematic sau în apologia unor idei, concepţii ori doctrine, cu intenţia de a convinge şi de a atrage noi adepţi”.

CITESTE SI: DOINIŢA OANCEA, bombardată cu ameninţări după ce a făcut DEZVĂLUIRI despre Lora şi Ionuţ Ghenu