Nevoia de bani i-a deschis noi orizonturi! Fosta soție a lui Ion Dichiseanu prestează într-un local de lux

Dichiseanu sotie

Simona Florescu trăiește cea de-a doua sa tinerețe tocmai pe Coasta de Azur, unde face ceea ce știe ea cel mai bine. Mai precis, artista cântă într-un local de lux, fapt ce o ajută să-și câștige onorabil existența.

A fost căsătorită mai bine de 23 de ani cu actorul Ion Dichiseanu, iar apoi a bifat o relație cu un grec mai tinerel, de care însă s-a despărțit. După idila eșuată, Simona Florescu, cândva o prezență obișnuită pe micul ecran, a dispărut parcă ”fără urmă” și puțini sunt cei care mai știu ceva de ea. Ei bine, blonda ajunsă la 49 de ani arată și în prezent foarte bine, iar acesta a fost un atu în a obține și un job care-i aduce un venit frumușel, chiar pe Coasta de Azur.

Așteaptă cu nerăbdare să devină bunică

Nici mai mult nici mai puțin, ea s-a întors la prima sa dragoste, care îi oferă în prezent satisfacții, asta după ce în propria-i țară nu prea mai avea surse care să-i aducă vreun venit.

Mai precis, Simona le-a dezvăluit apropiaților că aceasta cântă într-un local și că este mulțumită de condițiile ce i s-au oferit. În rest, ea așteaptă cu nerăbdare momentul în care va deveni bunică și vorbește aproape zilnic cu fiica sa, însărcinată.