Nici nu a vrut să audă de ziua fiului său. Vezi cu ce vedetă de la PRO Tv se distra Cristi Mitrea în timp ce Mantea îi lua moțul lui David

Mantea1

La sfârșitul săptămânii trecute, Andreea Mantea a organizat o petrecere pe cinste pentru fiul ei, David, care a împlinit 1 an. Deși nu se aștepta nimeni ca tatăl să fie prezent la eveniment, cu siguranță mulți se întrebau dacă va fi curios să-l vadă pe fiul său. Sportivul nu numai că nu a avut nici cea mai mică intenție, dar a fugit în Barcelona alături de o vedetă PRO Tv.

În timp ce Andreea Mantea îl sărbătorea pe David așa cum știa mai bine, printr-o petrecere extrem de bine pusă la punct, tatăl micuțului se distra în Barcelona alături de Simona Pope unul dintre jurații de la emisiunea culinară „Bake off România”. Cei doi au mers la concertul celor de la Coldplay, iar din fotografii reiese că s-au simțit foarte bine unul în compania celuilalt.

Cu toate că știa de ziua de naștere a fiului său, luptătorul a organizat din timp această plecare, fiind admirator al celor de la Coldplay. Totuși, Cristi nu a mers într-o excursie amoroasă căci, Simona este verișoara lui, iar cei doi au o relație apropiată de câțiva ani.

Chiar dacă Mitrea nu a binevoit să ajungă la prima petrecere a fiului său acest lucru nu a contat nici pentru Andreea, nici pentru micuț, care s-au distrat de minune.