Nici nu stia că o să facă asta! Ce emisiune TV i s-a pregătit Adelinei Pestriţu!

Adelina art

Adelina Pestriţu este în prezent ”şomeră de lux”, după ce a decis să ia o pauză, iar locul ei la pupitrul emisiunii de noapte a fost adjudecat Andreei Mantea. De atunci, bruneta a plecat în vacanţă peste Ocean, s-a relaxat, s-a simţit bine…dar ceva lipseşte in viaţa ei, iar fanii ei au simţit imediat asta!

Şi nu este vorba aici despre un copil, pe care Adelina şi Speak şi-l doresc mult, dar întârzie să apară în ciuda eforturilor în intimitatea cuplului desfăşurate de cei doi. Prietenii virtuali ai Adelinei ar vrea, foarte tare, ca vedeta să apară din nou…pe sticlă. Atât de tare încât au plecat urechea la diferite zvonuri şi au construit adevărate scenarii, care culmea, par şi plauzibile. Aşadar, Adelina a aflat de la fanii săi că ar putea prezenta emisiunea ”Mireasă pentru fiul meu” aflată acum ”în grija” Mirelei Boureanu Vaida!

Cum postarile şi fotografiile Adelinei de pe reţelele de socializare sunt urmărite constant de fani, aceştia se folosesc de media modernă pentru a comunica cu vedeta, iar Adelina le şi răspunde. Aşa se face că un fan a întrebat-o direct dacă va prezenta ”Mireasă pentru fiul meu”
”De unde intrebarea asta?  Sunt doar curioasă! Am primit foarte multe întrebări de acest gen…” i-a răspuns contrariată Adelina. Alţi prieteni virtuali au continuat discuţia în direcţia unei emisiuni pentru copii pe care ar putea să o prezinte Adelina, dar o altă admiratoare a pus punctul pe i: ”Întrebarea asta ţi-o punem deoarece tu nu mai prezinţi din păcate nici o emisiune , iar prezentatorea de la Mireasa pentru fiul meu e insărcinata şi luna viitoare intră în concediu, deci altcineva îi va lua locul şi ne gândeam la tine .. ne-ar plăcea foarte mult”...