Nici nu zici ca e gravida! Antonia e in forma maxima, desi toata lumea zicea ca are probleme cu sarcina! Uite cum isi cara baietelul in brate!

21_13079800

Antonia, insarcinata in ultimul trimestru, se pregateste sa aduca pe lume cel de-al doilea copil al ei si al lui Alex Velea, tot un baietel. Desi s-a speculat ca are o sarcina grea, cu probleme, artista pare ca se simte foarte bine si e intr-o forma de zile mari.

FANTASTIC! BILETELE DE COTĂ 84 ŞI 2504 AU INTRAT! URMEAZĂ CELE MAI TARI COTE: 1363 SI 1988!

 

Apropiatii Antoniei au marturisit ca ea se va retrage de pe scena mai devreme decat si-ar fi propus, asta dupa ce medicul i-ar fi spus ca isi pune in pericol sarcina. Ulterior, ea a sustinut un concert la care, culmea, nu a dansat deloc, ba mai mult, a cantat stand pe scaun.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

Carcotasii s-au grabit sa spuna ca asa va canta la ultimele sale spectacole programate, dupa care va intra in concediu prenatal.

Ei bine, se pare ca Antonia nu are o sarcina tocmai atat de grea cum s-a zvonit. Paparazzii au surprins-o pe solista recent, dupa ce venise cu Alex Velea si fiul lor, Dominic, de la o sesiune de cateva ore de shopping. Paparazzii i-au surprins chiar in momentul in care ajunsesera acasa.

Alex a apucat sacosele pline, iar Antonia si-a luat fiul in brate, semn ca se simte bine si are voie sa care “greutati”. In caz ca medicul ii interzicea, sau daca avea intr-adevar o sarcina problematica, cu siguranta Antonia nu l-ar fi carat in brate pe fiul ei in varsta de aproape 2 ani.