Nicolae Guță a slăbit peste 20 de kilograme. Care a fost rețeta lui

Guta

Manelistul Nicolae Guță a reușit performanța de a slăbi peste 20 de kilograme, iar cea care ar fi contribuit, indirect spune el, la această reușită este nimeni alta decât iubita lui Cristina.

Nicolae Guță are de ceva vreme o nouă iubită pe nume Cristina. Se pare că și de data aceasta manelistul și-a găsit ”jumătatea”, dacă ar fi să ne luăm după ce spune el. Cântărețul susține că de data asta a găsit o femeie care nu este dornică de atenția presei, deși, cumva, a tot apărut în ultima perioadă.

Oricum ar fi, cert este că Nicolae Guță a slăbit pentru că, spune el, acum este fericit și dornic să fie mai bun pentru iubita lui, așadar nu mai simte nevoia să dea iama în mâncare de supărare.

”Am avut 104 kilograme și probabil că din cauza supărărilor și viața mea din trecut în neregulă mi-a găsit remediul și alinarea în arta culinară. Știu să fac mâncare și mi-am administrat cam 104 kilograme. Cu așa femeie frumoasă, manierată am slăbit. Mi-aș dori să mănânc ce mănâncă ea și cum mănâncă ea. Deocamdată rezultatul este pe drumul cel bun și aș vrea să îi mulțumesc Cristinei. Când ne-am cunoscut, aveam 104 kilograme și mâncam ca un porc (…) Nu mi-a atras niciodatp atenția. Mi-am dat seama că este cazul să iau atitudine, căci ea mi-a zis că mă iubește așa cum sunt. Spre norocul meu, nu sforăi și nu îmi miros picioarele. Cea mai bună cură de slăbire este să nu mănânci”, a spus Nicolae Guță în cadrul emisiunii ”Agentul VIP”.