Nicolae Guta a venit cu iubita lui, Cristina, in platou la WOWbiz

Guta

Nicolae Guta este mai indragostit ca niciodata. Mandru foc de noua lui iubita, el a adus-o la bratul lui, in platou la WOWbiz pe frumoasa Cristina, femeia care a reusit sa-i ia mintile inca dinainte de a o cunoaste in carne si oase.

Chiar daca manelistul este cunoscut pentru calitatea lui de cuceritor si lejeritatea cu care isi schimba iubitele, de data aceasta, „King Guta” pare mai hotarat ca niciodata sa isi gaseasca stabilitatea alaturi de o femeie.

Nicolae Guta a venit insotit la brat de iubita lui Cristina, in platoul la WOWbiz. Cei doi au stat nedezlipiti unul de altul si nu s-au sarutat in vazul tuturor. Manelistul a parut mai indragostit ca niciodata si a dezvaluit lucruri neasteptate despre relatia lor, dar si despre felul in care a cucerit-o pe Cristina.

„Am stat si am vorbit pe Facebook un an si jumatate pana sa ne cunoastem. Cata munca de lamurire! Cate mesaje! Cate telefoane! De cate ori era sa sparg eu telefoanele. Mie mi-a luat 4 sau 5 luni ca sa o conving sa apara in public, ca sa puna stop la paparazzi si speculatii. Deocamdata lucruruile sunt bune intre noi. Nu vreau sa ma bat cu pumnul in piept ca asa o sa ramane lucrurile, dar deocamdata suntem pe fagasul bun. Eu sunt un tip foarte afectuos, calm si tandru si trebuie sa am cui sa ofer aceste lucruri. Spre multumirea mea sufleteasca, am cui sa i le ofer acum”, a spus Nicolae Guta.

Frumoasa Cristina este ferm convinsa ca alaturi de ea, Nicolae Guta va avea o viata mult mai linistita.

„El a facut primul pas. A trecut la complimente, iarpoi a avsansat. A vrut sa ne cunoastem mult mai bine. Noi am vorbitun an jumate pana sa ne intalnim. Nu stiu in ce relatie era el atunci, dar noi am comunicat in permanenta. Niciodata nu m-a dezamagit pana acum. A venit sa ma ia la aeroport, fusesem in Italia, la matusa mea. A vrut sa vina dupa mine, special sa ma vada. Sufleteste era praf si pulbere. L-a aeroport m-a asteptat cu flori si multa dragoste. Eu il cunosc altfel, diferit fata de cum il stiu toti din presa”, a spus Cristina.

Chiar daca cei doi au avut parte pana acum si de divergente, ei au reusit sa ajunga la un consens si sa depaseasca momentele tensionate.

„La un moment dat lucrurile au scapat de usb control. Iti dai seama, ma suna Narcisa, nu au fost discutii doar despre Alberto. Narcisa trece printr-o perioada foarte grea si nu ii doresc nici macar celui mai mare dusman s atreaca prin ce trece ea. Chiar daca . la fel s-a intaplat si cu Madalina, iar asta au cam afectat-o. Mi-a spus ca accepta faptul ca am copii, dar nu vrea discutii cu mamele copiilor”, a spus manelistul.