Nicoleta Luciu, declaraţie şoc din Miercurea Ciuc: „Eu şi soţul meu suntem….”

Nicoleta Luciu

În 1999 frumuseţea Nicoletei Luciu a fost apreciată şi răsplătită cu titlul de „Miss România”. Cu toate că lumea o complimentează şi astăzi, după 17 ani de la desemnare titlului, ea se simte măgulită şi asta pentru că niciodată nu a pus accent pe atuurile fizice.

„Nu m-am considerat niciodată unetalon de frumuseţe. Atunci când lumea îmi spune că sunt frumoasă, eu le mulţumesc şiapreciez fiecare compliment. Va veni o zi în care voi tânji după aceste vorbe. Soţul meu, de exemplu, mă complimenteaz foarte rar, pentu că mi-a zis că el, oricum, mă consideră foarte frumoasă, iar dacă vreodată se va schimba ceva mă va anunţa”, ne-a mărturisit Nicoleta. Secretul siluetei ei constă într-o alimentaţie sănătoasă, sport în fiecare zi şi, binenţeles, multă energie, pentru că, să ai patru copii, nu este chiar aşa de simplu. „În fiecare zi fac sport acasă. Nu merg la sală pentru că mi se pare că după 30 de ani este foarte riscant să lucrezi cu greuţăţile alea. Merg foarte mult pe jos atunci când vin cu copiii de la grădiniţă sau cu rolele pentru că ei merg cu rolele şi în unele zile le mai iau şi eu pentru a ţine pasul cu ei. Am grijă la alimentaţie, încerc să gătesc sănătos şi să îmi conving şi soţul să aibă grijă la alimentaţie”, a mai povestit ea, potrivit cancan.ro.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

În urmă cu doi ani viaţa Nicoletei s-a schimbat complet şi asta pentru că a lăsat Capitala pentru a se muta la Miercurea Ciuc, alături de soţul ei şi de cei patru copiii. „Vreau să spun că sunt complet alta de când m-am mutat. Am întinerit. În primul rând nu mai petrec ore întregi în trafic şi am scăpat de acest chin. În al doilea rând la Miercurea Ciuc este ideal să îţi creşti copiii pentru că există bazine de înot, ai gheaţă unde copiii pot învăţa să patineze. Ai mei, spre exemplu, fac patinaj şi le place foarte mult”, a mai adăugat ea. Nicoleta şi soţul ei se iubesc de nouă ani, iar în 2012 cei doi şi-au unit destinele şi în faţa lui Dumnezeu. Dragostea dintre ei a crescut şi mai mult în momentul în care în 2008 s-a născut primul lor copil, Zolt Jr.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

Bucuria s-a triplat în momentul în care în 2011, familia lor s-a înmulţit şi asta pentru că Nicoleta i-a adus pe lume pe tripleţii Kim, Kevin şi Karoly. Mariajul celor doi a trecut printr-o grea încercare în 2013, atunci când soţul Nicoletei ar fi călcat strâmb şi ar fi înşelat-o cu o instructoare de Kangoo Jumps. Mai exact, el a fost filmat pe iahtul său în momentul în care îşi agresa amanta. Multă lume s-a aşteptat atunci ca cei doi să divorţeze şi să meargă pe drumuri separate, însă Nicoleta a avut puterea să ierte şi să lupte pentru căsnicia ei. Astăzi cei doi se iubesc şi sunt foarte fericiţi împreună, mai ales că cei patru copii pe care îi au împreună le dau puterea să lupte. „Eu şi soţul meu suntem foarte bine. Ne iubim şi suntem fericiţi”, a încheiat ea.