Noroc cu carul pe abonaţii FanatikSport: biletul cotă 430 este CÂŞTIGĂTOR!

Bani4

Unul din abonaţii FanatikSport ne-a lăsat fără cuvinte: a luat mai multe ponturi oferite de noi, le-a combinat cu două de la el şi a făcut un bilet genial! Mai mult, el ne-a şi spus la telefon că va face asta şi că biletul său va intra într-o proporţie covârşitoare.

Şi ce-a făcut el: a pus un bilet cu şase partide, majoritatea fiind extrase din biletele trimise de FanatikSport. Iar cu acestea a realizat un bilet de cotă incredibilă: 430! Care i-a intrat! Din păcate, aşa cum se întâmplă mereu în cazuri, el a pariat puţini bani pe el: doar 4 lei. Dar şi aşa, tot a câştigat un purcoi de bani, puţin peste 18 milioane de lei. Parcă se merită cu doar 4 lei, nu?

Iată aici super-biletul (serie WLE08D la casa de pariuri Winner):

Bilet bun cota 430

Bilete

Apare astfel o intrebare directa: de ce nu mergi pe mana pariorilor de la FanatikSport? Am avut două luni de vis, am castigat peste 16.000 de lei (Click AICI pentru biletele castigate in ultimele doua luni). Iar ultima perioada e excelenta, 5 bilete principale ale zilei au intrat in ultimele sapte zile. Iar la pariurile progresive avem randament total: 7 intrate din 7! Mai mult, să nu uităm şi alte bilete de cotă mare, care au intrat: bilet de cotă 86 intrat (click AICI), dar şi biletuld e cotă 259 (click AICI).

Veste bună

Vestea bună e că oricine poate face bani acum la pariuri. Există o singură condiţie: să intraţi în comunitatea FanatikSport, să vă abonaţi la biletele noastre. Da, oricine poate acum beneficia de experienţa noastră, oricine poate paria BILETELE SIGURE, BILETELE de cote mari, PONTURILE progresive, MECIURILE SUSPECTE trimise de noi. Un singur lucru trebuie făcut: să vă abonaţi la noi (click AICI pentru detalii despre ABONAMENTE)!

CASTIG FANTASTIC

Si să nu uităm! Unele luni au fost de-a dreptul fantastice pentru cei care au pariat biletele noastre. Cum a fost luna februarie când Biletul lui Florin a intrat în 27 de zile din cele 29 ale lunii (click aici pentru a vedea FIECARE BILET).

De asemenea, biletele de cote mari au intrat bine de tot, ceea ce a adus câştiguri bune celor care au pariat cu noi. De exemplu, un parior a câştigat peste 35.000 de euro săptămâna trecută, după ce a pariat PONTURILE noastre. Da, 35.000 de euro, ceea ce înseamnă SALARIUL MEDIU pe 10 ani! Sau un apartament! (click aici pentru DETALII despre acest CÂŞTIGĂTOR

Plus, să nu uităm, ieşeanul care a câştigat peste 10.000 de euro. A treia oară! !! (click AICI pentru detalii despre acest câştigător norocos).