NOROC la pariuri în ziua de Paște: abonații FanatikSport au câștigat un bilet de cotă 144

Fani Italia

Când e să ai noroc, atunci chiar ai! Nu știm dacă au postit, dacă s-au rugat mai cu foc sau ce rugăciune au spus, dar a funcționat! Doi abonați FanatikSport au câștigat la greu la pariuri în timpul acestor sărbători! Unul dintre ei a câștigat un bilet de cotă 62, iar altul un bilet și mai baban, de cotă 144.

Ce au făcut

Ce au făcut cei doi: au luat meciuri din biletele bombă oferite de FanatikSport și le-au combinat la greu. Mai precis, au luat 12 meciuri din cele patru bilete bombă (cote 5, 8, 150 si 1168), le-au combinat și au făcut din ele mai multe bilete (circa 10) de cote mari. Iar norocul le-a surâs: două din aceste bilete au intrat: cotă 62 și cotă 144.

Bilete

Apare astfel o intrebare directa: de ce nu mergi pe mana pariorilor de la FanatikSport? Am avut două luni de vis, am castigat peste 16.000 de lei (Click AICI pentru biletele castigate in ultimele doua luni). Iar ultima perioada e excelenta, 5 bilete principale ale zilei au intrat in ultimele sapte zile. Iar la pariurile progresive avem randament total: 7 intrate din 7! Mai mult, să nu uităm şi alte bilete de cotă mare, care au intrat: bilet de cotă 86 intrat (click AICI), dar şi biletuld e cotă 259 (click AICI).

Veste bună

Vestea bună e că oricine poate face bani acum la pariuri. Există o singură condiţie: să intraţi în comunitatea FanatikSport, să vă abonaţi la biletele noastre. Da, oricine poate acum beneficia de experienţa noastră, oricine poate paria BILETELE SIGURE, BILETELE de cote mari, PONTURILE progresive, MECIURILE SUSPECTE trimise de noi. Un singur lucru trebuie făcut: să vă abonaţi la noi (click AICI pentru detalii despre ABONAMENTE)!

CASTIG FANTASTIC

Si să nu uităm! Unele luni au fost de-a dreptul fantastice pentru cei care au pariat biletele noastre. Cum a fost luna februarie când Biletul lui Florin a intrat în 27 de zile din cele 29 ale lunii (click aici pentru a vedea FIECARE BILET).

De asemenea, biletele de cote mari au intrat bine de tot, ceea ce a adus câştiguri bune celor care au pariat cu noi. De exemplu, un parior a câştigat peste 35.000 de euro săptămâna trecută, după ce a pariat PONTURILE noastre. Da, 35.000 de euro, ceea ce înseamnă SALARIUL MEDIU pe 10 ani! Sau un apartament! (click aici pentru DETALII despre acest CÂŞTIGĂTOR

Plus, să nu uităm, ieşeanul care a câştigat peste 10.000 de euro. A treia oară! !! (click AICI pentru detalii despre acest câştigător norocos).