Nu o să îţi vină să crezi cum arată soţia lui SERGHEI MIZIL!

cora

Familia Niculescu Mizil este faimoasă încă de pe vremea regimului comunist, aceştia fiind apropiaţi ai familiei Ceauşescu. Cu toate că este o fire rebelă şi atrage atenţia prin vocabularul divers şi de… nepotolit, Serghei Mizil nu este la fel de deschis atunci când vine vorba de relaţia cu soţia sa.

Serghei Mizil este un personaj excentric care a făcut deliciul publicului prin apariţiile sale inedite la emisiuni de divertisment. Nonconformist, simpatic, direct şi sincer, acesta nu se sinchiseşte să-şi “cosmetizeze” părerile şi reacţiile, face cu nonşalanţă glume cu tenta sexuală, pune la zid persoanele care-l ofenseaza şi recunoaşte chiar şi infracţiunile pe care le-a comis în tinereţe. Atunci când vine însă vorba despre soţia sa, Cora Niculescu Mizil, ambii soţi păstrează discreţia. Cei doi sunt împreună de mai bine de două decenii şi au împreună o fiică.

Femeie de afaceri de succes, Cora este fiica generalului Gheorghe Marcu, unul dintre foştii conducători ai Direcţiei de Informaţii Externe, şeful diviziei V2 şi profesor la ASE care recrută toţi viitorii spioni din cadrul Facultăţii de Comerţ Exterior. Personaj de frunte al Securităţii, Marcu a fost unul dintre apropiaţii lui Ion Mihai Pacepa, adjunctul DIE şi consilier personal al “fiului poporului”. În 1978, Pacepa a cerut azil politic în Statele Unite, unde a lucrat pentru comunitatea de informaţii a Americii în diferite operaţiuni împotriva fostului bloc sovietic. Cu toate că lui Serghei Mizil îi fug ochii des după domniţe, soţia sa, Cora Niculescu Mizil, îi acceptă toate escapadele, iar acesta are mereu grijă să se întoarcă tot la ea.