Nu o să-ţi vină să crezi cine este! Imagini realmente de necrezut, ieri la Mamaia

oana Lis mare

Oana Lis (37 ani) este una dintre cele mai excentrice personaje mondene din showbiz-ul autohton. Blonda a început să fie cunoscută încă de la începutul relaţiei sale cu fostul primar al Capitalei, Viorel Lis (72 ani). De când a început să se iubească cu acesta a fost mereu în atenţia presei, cei doi având una dintre cele mai mediatizate şi controversate relaţii.

Soţii Lis au din ce în ce mai multe neînţelegeri

După numeroase certuri şi scandaluri, în care s-au acuzat reciproc de diverse chestiuni care gravitau în jurul averii luiViorel Lis şi a pensiei pe care acesta o încasa de la stat, se pare problemele au intervenit din nou în relaţia celor doi. Neînţelegerile dintre Oana şi Viorel Lis sunt tot mai mari în ultima perioadă. Oana iese mereu cu prietenele în oraş, iar asta îl deranjează pe fostul primar al Capitalei. De altfel, presa scrie că Oana Lis este o clientă fidelă a restaurantelor din nordul Capitalei. „Dacă o femeie iese singură în oraş, te gândeşti la orice. Ea are libertate dacă vrea, poate să plece şi mâine, nu mă deranjează. Faptul că vine târziu acasă şi nu stă cu mine, înseamnă că nu prea îi place de mine”, spune Viorel Lis. „După 18 ani nu poţi să stai numai împreună. Mă uit la cupluri care s-au despărţit după un an de zile, tocmai de aia, că fiecare trebuie să aibă un program al lui”, a replicat Oana Lis.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

Diferenţa de vârstă nu a fost un impas pentru Viorel Lis şi soţia sa

Oana şi Viorel Lis formează un cuplu nonconformist de mulţi ani. Cei se afişează destul de des în ipostaze tandre, iar difernţa de vârstă dintre ei nu a fost niciodată o problemă, Oana făcând o comparaţie bizară cu alte cupluri. „Berlusconi are 71 de ani, iubita lui 27… Madonna are 52 de ani, iubitul ei 21… Viorel Lis 70, iubita lui, Eu, 34… Dacă nu v-aţi întâlnit încă iubirea, nu vă panicaţi. Probabil încă nu s-a născut… :))”, scria în urmă cu doi ani Oana Lis pe contul ei de Facebook, stârnind amuzamentul prietenilor săi virtuali.

Problemele de sănătate ale lui Viorel Lis au adus pacea în cuplul care s-a relaxat… la mare

CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a primit pe pont@cancan.ro o serie de filmări cu celebrul cuplu în timp ce se bucurau de un weekend la mare. În ultima perioadă, problemele de sănătate ale fostului edil al Capitalei păreau că s-au agravat. Cel mai probabil, acest lucru a făcut-o pe Oana să caute o cale de mijloc şi să treacă peste momentele mai puţin plăcute, concentrându-se pe relaţia cu soţul ei şi ce poate fi mai frumos pentru o familie decât un weekend romantic pe litoral? Chiar dacă păreau să aibă în continuare mici certuri, cei doi au reuşit totuşi să se bucure de vremea frumoasă, în pofida apei care nu era tocmai potrivită pentru baie.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!