Nu se astepta sa isi vada sotul facand asta cu copilul lor. L-a filmat in secret!

Sot bebelus

VIDEO VIRAL. O femeie a indraznit sa puna o camera de luat vederi pentru a-si supraveghea sotul in timp ce era placuta prin oras. Stephanie a vrut sa vada ce face sotul ei cand sta singur cu copilul: cum se descurca, cum are grija de el cand ii plange, cand ii este foame etc. Dupa ce a vazut inregistrarea, a ramas muta de uimire!

Multe femei se tem sa isi lase copilul in grija altor persoane, chiar si daca vine vorba de propriul sot, adica tatal odraslei. Nu este o teama nejustificata deoarece mamicile creeaza o relatie speciala cu copiii inca din momentul cand acestia se formeaza in burtica.

VIDEO VIRAL. Din aceasta cauza, ele sunt tematoare pentru ca, independent de iubirea pe care o are un tata fata de copil, femeile considera ca tatii nu sunt suficient de pregatiti sau nu cunosc fiecare mic detaliu cand vine vorba de ingrijirea celui mic.

In videoclipul care a strans 26 de milioane de vizualizari, taticul nu doar ca are grija de baietelul sau oferindu-i hrana si schimbandu-l cand se murdareste sau isi face nevoile, ci chiar se joaca cu el. Imaginile au emotionat o lume intreaga aratand ca si barbatii se pricep la cresterea unui copil, in ciuda prejudecatilor.