Nu şi-a putut masca durerea, după ce mama ei s-a măritat cu Leo de la Strehaia: ”Ai ochii în lacrimi!”

Renata

Căsătoria lui Leo de la Strehaia cu Dana Criminala se pare că a întristat-o pe Renata! Prietenii nu au putut trece neobservată durerea din ochii brunetei, după ce mama ei s-a căsătorit cu fostul ei iubit.

ALARMĂ TOTALĂ! BLAT LA PARIURI: cotă 16! Ia-l si tu! PARIAZĂ-L acum, are o SIGURANŢĂ URIAŞĂ

Renata Gheorghe încearcă să meargă mai departe şi să-i ierte mamei sale faptul că s-a căsătorit cu bărbatul pe care ea l-a iubit, Leo de la Strehaia.

Bruneta îşi umple timpul liber în saloanele de înfrumuseţare şi se bucură de beneficiile cosmeticelor.

VREI UN BONUS DE 1.000 DE LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA OFERĂ CEL MAI MARE BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

De curând a postat pe o reţea de socializare o fotografie din timpul unei sesiuni de machiaj, însă prietenii virtuali nu au putut să nu observe că bruneta este extrem de tristă, aşa că i-au transmis o mulţime de mesaje de îmbărbătare.

Unii i-au mărturisit chiar că o apreciază şi că ei nu ar fi putut să-şi ierte mama dacă ar fi fost în locul său.

ULTIMA ORA! Se dau bani GRATIS! ORICE ROMAN BENEFICIAZA!

”Dezamăgirea este greu de acceptat, ai ochii în lacrimi. Nu merită nimeni nici măcar o lacrimă. Mama ta este vina acestei situaţii. Leo oricum este un afemeiat…” / ”Renata fii puternică! Ai tot reşpectul meu! Cât despre mama ta, ce să zic? E foarte urât din partea ei ce a făcut!” / ”Pentru tine, tot respectul, dar pentru mama ta, să-i fie ruşine. Eu nu aş mai considera-o mama mea, pentru că o femeie ca ea nu se poate numi mamă. Ce nu or mai fost barbaţi în lume?! Eu aş uita că-mi este mama sau aş continua să ţin legătura numai aşa, dacă i-aş cere să divorţeze pentru că numai aşa mi-ar arăta că mă iubeşte. Te pup şi fii puternică cum te ştiu de la televizor”, au încurajat-o fanii pe focoasa brunetă.

ROMANII au inceput sa se lase de MUNCA pe CAPETE! AU gasit SCHEMA prin care fac bani pe RUPTE! FA-TI CONT acum!