NU te sărută în timpul SEXULUI? Iată ce înseamnă

sarut

Terapeutul şi consilierul marital Marty Klein explică exact ce înseamnă faptul că partenerii nu se sărută în timpul actului sexual.

Dacă este o primă interacţiune sexuală cu un nou partener, este posibil ca acesta să încerce să păstreze distanţa evitându-ţi buzele în timpul actului sexual. Acesta este un semn că nu trebuie să te aştepţi ca această aventură să dureze prea mult.

Dacă sunteţi deja un cuplu de ceva vreme, se poate ca lui să nu-i stea, pur şi simplu, mintea la sărutat odată ce hainele au dispărut. Reţine că mintea bărbatului a evoluat astfel încât să trateze nu trateze mai mult de o singură problemă în acelaşi timp, aşa că s-ar putea să fie pur şi simplu nepriceput la multitasking.

În timp ce e ocupat cu mângâierile, iar mintea îi este ocupată de ritmul penetrării şi imaginile trupului tău gol mişcându-se lasciv, partenerul uită, pur şi simplu, să mai strecoare şi câte un sărut. Dacă îl vezi pierdut în spaţiu, pur şi simplu trage-l aproape dacă simţi nevoia de sărutări pasionale şi va înţelege ce îţi doreşti cât ai clipi.

Dacă îi dai de înţeles că ai nevoie de mai multe sărutări şi nu acţionează conform dorinţelor tale, încearcă să discuţi cu el după încheierea actului sexual.

„Cred că sărutul este o frumoasă fereastră către relaţiile sexuale ale cuplurilor”, subliniază Marty Klein.