O blondă celebră de la noi i-a „spart” familia unui interlop! Despre cine este vorba

Dana interlopa

Dana Hauer a devenit cunoscută publicului român în urmă cu opt ani, când a interpretat personajul „Pisi” în telenovela „Inimă de ţigan”, difuzată de postul AcasaTV. Spre deosebire de personajul din telenovelă, Dana Hauer spune că nu e deloc fiţoasă în viaţa reală şi nu are deloc „aere de vedetă”.

Disparută de o perioadă de vreme de pe micul ecran, Dana Hauer a ales să se reprofileze. Nu definitiv, ci pentru perioada în care producţiile cinematografice nu mai sunt atât de abundente. „Pisi” s-a apucat de cursuri de make-up, de stand-up comedy, dar şi de…spart căsnicii.

CANCAN.ro, site-ul nr 1 din România, a primit pe pont@cancan.ro informaţii precum că ‘’Pisi’’ este amanta unui cunoscut interlop din Râmnicu Vâlcea, acolo unde locuieşte şi blonda, conform datelor actuale de pe Facebook. Bărbatul şi-ar fi părăsit soţia şi fetiţa, care de altfel suferă foarte tare din cauza acestei relaţii pe care o are cu Dana Hauer.

Dana are fotografii pe contul ei de Facebook cu acelaşi bărbat, cu care este prezentă şi în fotografiile primite de CANCAN.RO, dar şi poze cu citate de genul ‘’Fosta iubitului tău că ea a fost înaintea ta, dar şi Nokia 3310 a fost înaintea iPhone-ului 6’’.

A împărţit acelaşi bărbat cu Loredana Chivu

Actriţa s-a iubit cu fiul unui milionar din Sibiu, Mircea Ureche, pe care l-a părăsit când a aflat că  umblă în acelaşi timp şi cu Loredana Chivu.

În momentul În care am aflat că Mircea umblă în acelaşi timp şi cu mine şi cu Loredana, l-am părăsit. Nu mă mai interesează persoana lui, nu-l mai vreau. Nu pot însă să inteleg cum a putut această fată să umble cu el, deşi ştia că are o relaţie cu mine. Asta spune multe despre caracterul ei, lucru de care o să-si dea seama şi Mircea la un moment dat„, declara Dana Hauer. „Pisi” era de părere că Loredana nu se poate ridica niciodată la nivelul ei: „Eu am o carieră, sunt actriţă, însă ea este o fată simplă care face figuraţie.

În urmă cu doi ani Dana se mutase la Sibiu

După ce a încheiat filmările la toate proiectele pe care le-a avut în Bucureşti, Dana a decis să se întoarcă în oraşul natal, la Sibiu, unde a locuit cu mama ei, urmând să-şi intemeieze o afacere.

„De două luni m-am mutat la Sibiu. Stau la mama mea. Îmi doresc aici să-mi deschid o afacere pentru că îmi este mai uşor, eu fiind din Sibiu, dar şi pentru că piaţa nu este atât de saturată precum în Bucureşti. După ce termin cursurile, dar şi capăt mai multă experienţă, o să-mi deschid şi salonul. În orice caz nu renunţ la marea mea dragoste, actoria, şi atunci când se va ivi un proiect nou sunt deschisă la noi colaborări”, spunea  „Pisi” la acea vreme.