O cântăreață română, fostă concurentă la „Vocea”, împușcată în timpul unui concert| VIDEO

Cantareata art

ântăreața de origine română Christina Grimmie, fostă concurentă la show-ul tv „The Voice (n.r.- Vocea)” în 2014, a murit sâmbătă dimineață, după ce a fost împușcată de un bărbat înarmat, la un concert în Florida, SUA.

Bărbatul, ce avea asupra sa două arme, a intrat în teatrul The Plaza Live, unde artista de 22 de ani a susținut un concert vineri noaptea, și în momentul în care aceasta le dădea fanilor autografe, atacatorul a deschis focul și a împușcat-o, potrivit lui Wanda Ford, purtătorul de cuvânt al poliției din Orlando.

Fratele artistei a sărit repede asupra bărbatului să-l oprească, însă în acel moment atacatorul s-a împușcat mortal.

Artista a fost dusă de urgență la spital în stare cirtică, însă medicii nu au reușit să mai facă nimic pentru ea. Aceasta s-a stins din viață la doar câteva ore de la atac.

”Cu inima îndurerată putem confirma că Grimmie s-a stins din viață și s-a dus acasă să fie cu Dumnezeu. A fost împușcată în timpul show-ului ei din Orlando și, din nefericire, nu a supraviețuit rănilor provocate de gloanțe. Vă rugăm să respectați intimitatea familiei și prietenilor ei pe perioada doliului”, a declarat Heather Weiss, reprezentantul artistei.

Christina avea origini românești și italienești, având bunică din România, după cum a anunțat chiar artista pe Facebook în urmă cu câteva luni. În plus, Christina se pare că era foarte aproapiată de tradițiile din țara noastră, ea lăudând în postările ei preparatele românești făcute de bunica ei.

„Detectivii au spus că suspectul, care încă nu a fost identificat, s-a dus direct la Christina și a împușcat-o. Fratele ei l-a prins imediat pe suspect ca să-l oprească să nu o mai rănească pe Christina și pe fanii ei. În timpul luptei, suspectul s-a împuscat singur și a fost declarat mort la locul incidentului”, au mai precizat autoritățile precizând că o investigație a fost demarată în acest caz și nu se știe exact care a fost motivul pentur care bărbatul a recurs la un asemenea gest.