O cheamă Cristina, i se spune Prințesa și a făcut greșeala să pună poza asta pe Facebook

O gagica

A vrut sa fie sexy, dar s-a facut crunt de ras. Este vorba despre o tanara din Arad, pe nume Cristina, care a ajuns de rasul prietenilor ei virtuali dupa ce a postat o fotografie pe Facebook.

Tanara cu pricina are 25 de ani, isi spune „Crystynutza Printzesha Sukara Bomba” si, potrivit celor sustinute de ea, s-a nascut in Paris si locuieste in Arad.

Recent, ea a postat pe Facebook o fotografie realizata in dormitorul ei, tanara pozand sexy – sau mai bine spus, incercand sa pozeze sexy – in patul nefacut.

Pentru ca meniul sa fie complet, aradeanca a ales si o locatie pentru respectiva imagine de pe Facebook, taguindu-se „In Patutu Meu Pufoss”, o comunitate cu peste 20.000 de „check in”-uri.

Revenind la Cristina, tanara concureaza cu mare succes la titlul de „pitzi”. Iata una dintre postarile ei, cu ocazia partidei de fotbal Romania-Grecia de saptamana trecuta: „Sunth pe stadyonu unde she juaka mekyul dintr3grecya shy romanya cu uby mheu shy ku fosthul yubuth. as dezhasthru uameny ajtya..mingya a saryth dyasupra kapuluy mheu de 22 dhe ory…inaketabyl ajya keva shy am dat 200 de euroy pe bileth an pymul randh…..sha jtyty ka skorul iesthe 1 la 1….nuh may duryaza multh dragylor. va saluth de phe stadhyon. daka ma vedetzy an trybuna lasatzymy msj aykya…pupix la tuata lumya„.