O fetiţă, vindecată cu SÂNGELE lui Arsenie Boca

Arsenie Boca

Eugenia, femeia care a fost vindecată în copilărie, de o boală cumplită de însuşi părintele Arsenie Boca ascunde un secret desprins parcă din filmele SF.

Reporterii SPYNEWS.ro au prezentat povestea incredibilă a Eugeniei, originară dintr-o comună din apropierea Bucureştiului, cea care a fost vindecată, apoi l-a reîntâlnit la maturitate pe părintele Arsenie Boca, la Prislop. După ce a făcut minuni şi a salvat-o de la o viaţă de coşmar, „controversatul sfânt” a botezat-o pe Eugenia Sava cu numele Ziana, devenind astfel tatăl ei spiritual şi cel care o alina de fiecare dată. Odată cu trecerea anilor, femeia a descoperit că are o înclinaţie aparte spre credinţă, a început să poarte veşminte negre, de măicuţă, ba chiar să considere că are un har. Una dintre minunile pe care Eugenia le-ar fi făcut este relatată de Petre Vamvulescu, un preot care i-a fost ucenic Părintelui Arsenie Boca.

CITESTE SI: A recunoscut! MIHAI BENDEAC a dezvăluit TOTUL despre partidele de sex cu BĂRBAŢI

„O fetiţă de vreo cinci ani din Bucureşti a fost lovită cu un fier ascuţit la un picior de mama vitregă, de unde a început să-i curgă năvalnic sânge. Ziana a simţit şi a venit ca prin minune şi după ce a legat-o la picior, a fugit cu ea la spitalul brâncovenesc din Bucureşti, unde i s-a făcut o transfuzie directă cu 330 grame din sângele Părintelui Arsenie, salvând-o de la moarte. Îi spunea Părintele: «Eu îţi sunt tată fata mea, părinte şi profesor»”, scrie preotul, în cartea „Mărturia mea despre Părintele Arsenie Boca”.

CITESTE SI: ANDREEA MANTEA a capotat: au apărut PROBLEMELE de când i-a luat locul ADELINEI PESTRIŢU

Arsenie Boca a învăţat-o să scrie

Ucenicul părintelui, cel care i-a stat ani la rând alături şi l-a cunoscut în toate momentele sale, a mai mărturisit în cartea lui şi faptul că duhovnicul a învăţat-o pe Eugenia să scrie şi să citească. „Fiind ager la minte, părintele Arsenie Boca a învăţat-o pe Ziana să scrie, primul cuvând pe care ea l-a scris fiind «Iisus»”, a mai scris părintele Petru Vamvulescu.

CITESTE SI: LEACUL pentru CANCER există de 100 de ani, dar e ţinut SECRET. Fiecare îl are în casă, dar îl IGNORĂ

A vindecat-o de o boală cumplită

Era doar un copil atunci când bunicii Eugeniei au căutat răspunsuri şi leac la Mănăstirea Prislop, acolo unde slujea părintele Arsenie Boca. Ea s-a născut cu păr pe tot corpul, iar ochii îi erau încrucişaţi, încă de la naştere. Abandonată de propria mamă, Eugenia Savu a găsit alinarea în braţele bunicilor săi, cei care au îndreptat-o spre credinţa în Dumnezeu. După ce medicii nu i-au mai dat mari speranţe pentru a redeveni un copil normal, cei doi bătrâni s-au decis să se deplaseze la celebrul părinte despre care ştiau că vindecă boli şi alină suflete. Iar ce au aflat acolo depăşeşte orice graniţă a imaginaţiei.

CITESTE SI: SECRET DEZVĂLUIT: O băutură banală îi face pe bărbaţi mai virili

„Am cunoscut-o la Prislop pe Eugenia Ziana Savu, de 78 de ani. Este chiar din aceeaşi localitate cu Arsenie Boca, vecini din copilărie. Ea locuia în satul Dridu, la 60 km de Bucureşti, spre Urziceni. S-a născut plină de păr pe tot trupul, iar mama ei a părăsit-o la naştere, astfel nici nu a apucat sa sugă lapte de la pieptul ei. Bunicii au fugit la Părintele Arsenie, care le-a dat o sticluţă cu ulei sfinţit la Sfântul Maslu. Le-a spus să o ungă peste tot trupul şi să o învelească timp de trei ore cu un cearceaf. Iar când au dezvelit-o, părul a rămas în cearşaf, ochii bolnavi i s-au însănătoşit şi i-a dispărut şi scâncetul de durere cu care se născuse. Ziana studia la Facultatea de pictură din Bucureşti. Părintele a botezat-o dându-i numele Ziana”, a scris părintele Petru (foto jos) în cartea despre Părintele Arsenie Boca, numită „Mărturia mea despre Părintele Arsenie Boca”.

CITESTE SI: Dramă tulburătoare pentru Florin Piersic! Nu mai poate face nimic acum