O tânără a fost violată de 30 de bărbaţi. Imagini din timpul atacului

Tanara violata

Peste 30 de bărbați din Brazilia sunt acuzați că au violat în grup o tânără de doar 16 ani. Suspecții, căutați acum de polițițti, au postat imagini din timpul agresiunii sexuale pe rețele de socializare.

Tânăra a mers la iubitul ei, pentru a-și petrece weekendul împreună cu acesta, însă a fost violată cu brutalitate. Informații despre atac ies în continuare la iveală, însă tânăra a afirmat că atunci când și-a recăpătat cunoștința era înconjurată de bărbați, goală și plină de răni, relatează BBC News. Ulterior, imagini din timpul violului au început să apară pe rețele de socializare. Unul dintre agresori a postat o înregistrare de 40 de secunte, în timp ce altul și-a făcut o poză cu fața lui lângă zona intimă a adolescentei.

Autoritățile au emis mandate de arestare pentru persoanele pe care le-au identificat, inclusiv pentru iubitul tinerei. Totodată, agresiunea sexuală extrem de violentă a stârnit furia internauților din Brazilia. Oamenii au făcut apel la proteste pentru a condamna astfel de cazuri.