Oana Lis, mândră de cum arată în costum de baie la 90 de kilograme FOTO

Oana Lis

Oana Lis (40 de ani) nu face nimic concret, nimeni nu știe cu ce se ocupă ea cu adevărat, în afara apariției la diferite emisiuni de televiziune și la evenimente mondene, unde atrage atenția de fiecare dată cu decolteul ei. Deși nu este vreo slăbuța, soția lui Viorel Lis nu are nicio problemă în a-și expune trupul în rochii mulate sau chiar costum de baie, semn că se simte bine în pielea ei.

Oana a profitat de căldura toropitoare și a dat o fugă la mare, acolo unde parcă se mută toți românii în fiecare vară, scrie click.ro. Deși nu mai arată ca acum 10 ani, când pozele grăitoare ne fac pe toți să înțelegem ce a văzut fostul primar al Bucureștiului la cea care în 2011 i-a devenit soție, doamna Lis nu s-a sfiit să se distreze la mare și să stea la soare.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

Acum lucrurile stau cu totul altfel, căci Oana a luat proporții serioase și a pierdut lupta cu klilogramele. Asta nu pare a o deranja câtuși de puțin, dacă am fi să ne luăm după cea mai recentă poză de la mare, publicată pe contul ei de socializare. Îmbrăcată într-un costum de baie unicat, din două piese, blonda și-a arătat rotunjimile care o fac să se simtă o adevărată bombă sexy. „Păi nu sunt eu sexy la 90 kg!? Eu mă iubesc, important e sa fiu sănătoasă și fericită”, a scris Oana Lis alături de fotografia doveditoare.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!