OANA RADU pierde lupta cu kilogramele. Cântăreaţa a luat proporţii!

Oana Radu

Oana Radu a suferit transformări incredibile în ultimii doi ani.După ce a reuşit să slăbească 60 de kilograme, interepreta a apelat şi la bisturiu, operându-şi mâinile şi sanii, transformându-se complet.

Anul trecut, Oana Radu a intrat în sala de operaţii, pentru a-şi corecta imperfecţiunile. Artista a recunoscut că a făcut cele două operaţii, la mâini şi la sâni, extrem de importante, pentru a scăpa de complexe, fiind foarte multumită de rezultate.

Cum spune şi o vorbă celebră, ”de ce îţi este frică, de aia nu scapi ”, se pare că Oana nu a scăpat de acumularea unor kilograme, după ce a slăbit aproximativ 60 de kilograme într-un timp record şi multă lume a criticat-o pentru acest lucru.

În ultima vreme, cântăreaţa a apărut în pozele pe care le-a postat pe site-urile de socializare, cu kilograme în plus.  Vedeta se luptă să îşi menţină silueta, pe care şi-a obţinut-o cu greu, făcând mult sport, şi totuşi nu a putut să împiedice să nu se îngraşe.

A fugit de la «Ferma vedetelor» că se îngrăşa

A părăsit “Ferma vedetelor” (PRO TV) după o săptămână şi s-a grăbit să facă dezvăluiri despre traiul infernal de acolo. Solista Oana Radu şi-a dorit să scape cât mai repede de mâncarea pe care o primeau în concurs şi care i-a dezechilibrat grav dieta drastică pe care o ţine cu sfinţenie.