Oana Roman, coşmar după coşmar în urma operaţiei de cezariană

Oana Roman

Oana Roman a trecut prin clipe dramatice in urma cu doi ani, cand a adus-o pe lume pe fetita ei. Vedeta a suferit o operatie de cezariana, care nu a fost insa una reusita.

Vedeta a fost la un pas de septicemie si nici acum nu a scapat de probleme, scrie wowbiz.ro. Dupa ce a trecut prin tot felul de interventii chirurgicale, vedeta a ramas cu o sensibilitate, in special in zona abdominala si, astfel, ea niciodata nu va putea sa isi lucreze la sala aceasta parte a corpului.

Mai mult, Oana nu va putea recurge nici la aparatura specializata de la saloanele de infrumusetare, intrucat, ar putea aparea foarte multe complicatii si ar ajunge din nou la… cutit!”In ultima vreme, am inceput sa merg la saloane, ca orice femeie. Din pacate, nu imi pot lucra decat mainile si picioarele, atat. Nu am voie sa lucrez la abdomen din cauza operatiilor pe care le am. Burta este sensibila, am o taietura foarte mare, iar pe interior, am o plasa, care nu ma lasa sa fac nici un fel de exercitiu sau sa folosesc un aparat de tonifiere in acea zona. Apoi, ma si doare daca incerc sa fac miscari bruste. Dar asta e… m-am obisnuit cu ideea ca nu ma voi vindeca niciodata”, a declarat Oana Roman.