Oana Roman, la capătul puterilor. Fiica ei, de urgență la spital. „Este pe perfuzii şi plânge non stop”

Oana Roman

Oana Roman trece din nou peste o perioadă grea. Vedeta și-a internat fetița în spital, iar de două zile micuța stă pe perfuzii.  Se pare că  Isabela are o infecţie care i-a provocat febră, iar în prezent este sub atenta supraveghere a medicilor. Fiica lui Petre Roman a ajuns la capătul puterilor și recunoaște că este urmărită de ghinioane.

„Fiica mea a făcut febră foarte mare ieri dimineaţă, mi s-a dat tratament, dar aseară a făcut din nou febră şi am venit de urgenţă cu ea la spital. I-au făcut analizele şi au ieşit foarte prost. Mi s-a spus că are o infecţie. Este pe perfuzii şi plânge non stop. Sper să se termine cu toate ghinioanele acestea care mă tot urmăresc în ultima perioadă. Mă simt la capătul puterilor”, a declarat Oana Roman  la Antena Stars.

Nu este prima dată când Isabela răcește foarte tare. Fetița a mai ajuns pe mâna medicilor, în urmă cu ceva timp. În luna februarie, Isabela a făcut gripă și  temperatură foarte mare, după cum a explicat chiar Oana Roman pe pagina sa de pe un site de socailizare, acolo unde a publicat și o fotografie de pe patul de spital.