Oana Zăvoranu, la un pas de anorexie! Cum a ajuns să arate acum! S-a dezbrăcat în lenjerie intimă în faţa tuturor!

Oana Zavoranu

Oana Zăvoranu a şocat din nou pe contul de socializare, după ce a făcut public un filmuleţ în care apare în lenjerie intimă. Şi asta nu e tot. Vedeta dansează pe melodia lui Whitney Houston, în timp ce iubitul ei o filmează.

Dacă unii dintre admiratorii vedetei sunt de părere că Oana se menţine în continuare în formă, fiind la fel de sexy ca şi până acum, alţii s-au îngrozit, considerând că a slăbit enorm. La o privire mai atentă, se vede clar din imagini, că Oana este la un pas de anorexie. Vedeta a ajuns piele şi os. Cu toate astea, Oana pare că este mai fericită ca niciodată, iar lucrurile merg din ce în ce mai bine în viaţa ei.

oana

În urmă cu câţiva ani, bruneta era implicată în tot felul de proiecte tv. În 2005 Oana Zăvoranu a fos prezentatoarea emisiunii Corazon Latino, difuzată de postul Acasă TV. În 2007, Zăvoranu a fost moderatoarea emisiunii Preludiul, difuzată de Romantica. La 28 iunie 2007, artista și-a lansat albumul de debut, intitulat Mai bună ca niciodată, alături de discurile single „Pusă pe Fapte” și „Cariño”. În 2009 artista a realizat emisiunea Pact cu diavolița, difuzată de postul Kanal D.