OANA ZĂVORANU, la un pas de COLAPS: „Îmi tremură, la propriu, carnea pe mine!”

Oana Zavoranu

Oana Zăvoranu traversează cea mai neagră perioadă din viaţa ei. Bruneta le-a mărturisit prietenilor ei virtuali că încearcă să-şi păstreze echilibrul cu ajutorul calmantelor, căci simte cu îi „tremură carnea” pe ea, potrivit Click.

Oana Zăvoranu nu mai are linişte de când pisoiul ei Mike s-a îmbolnăvit. Vineri este ziua decisivă în care bruneta urmează să afle de ce suferă „copilul” ei.

CITESTE SI: INCREDIBIL! Ce a putut să găsească o femeie din Bucureşti în mezelurile cumpărate de soţul ei

Vedeta a postat pe o reţea de socializare un mesaj sfâşietor în care a mărturisit că este extrem de tulburată din această cauză şi că încearcă să se liniştească cu ajutorul calmantelor, pentru a nu-i transmite starea de agitaţie şi nelinişte şi animalului ei preferat. Aceasta şi-a declarat iubirea pentru pisicul suferind, pentru care spune că este dispusă să renunţe la tot ce are, numai să-l ştie pe el sănătos.

„Acum a plecat Mike,iubirea mea, cu tati la RMNla cap şi coloana vertebrală. Examenul cel mai complex care ne v-a spune până pe seara exact ce are puiul nostru. Din nou ,dupa câteva ore de perfuzii. Am sufletul deschis că ştie cât e de iubit, că e un luptător, că e puternic şi sigur vor găsi medicii tratamentul care îi trebuie. Aş minţi, dacă aş spune însă cîă nu sunt sugrumată de emoţie şi că nu mă simt ca un leu în cuşcă pana nu aflu ce are şi cum o să decurgă investigaţiile. Mike, e ziua cea mai grea, dar totuşi pe care o aşteptam cu înfrigurare de zile intregi. Mami, te adoră şi aşteaptă cu sufletul la gură în fiecare minut orice noutate. Îmi tremură la propriu carnea pe mine, am frisoane şi a trebuit să iau un calmant, (mai multe chiar), ca să nu plâng,să nu mă gândesc încontinuu, secundă de secundă, ce face, ce gândeşte, ce simte, cum se simte şi milioane de întrebări.

CITESTE SI: NASA admite: Un asteroid URIAŞ ne va lovi ca o bombă atomică

Că nu vreau să-i transmit starea mea de nelinişte, de mamă disperată şi care ar da orice doar ca să fie bine copilului ei. Mike, tu eşti raza noastră de bucurie şi de lumină, care face mai mult decât tot ce am. Şi acum am spus aproape tot. Tu trebuie să te bucuri de tot, mamă. Dau orice şi oricâât ca să te ştiu bine, mama mic. Mami e în fiecare fracţiune de secundă cu tine şi îţi dă inima ei, sufletul ei şi tot ce are ea mai scump ca să vii acasă, mama mic, că mi-e cumplit de greu. Mi-e greu rău mamă când pleci. Egoală casa fără tine. Tu ai dat sens vieţii noastre copilul nostru, aristocrat, lord, prinţişor, delicat, firav, atât de frumos şi special. Nu dorm de trei zile aproape deloc, şi tati la fel. dar gândul la tine e mai important decât orice. Te ador inima mea”, le-a spus Oana Zăvoranu prietenilor ei virtuali.

Oana Zăvoranu, pe numele adevărat Ioana Zăvoranu este de profesie actriţă. A fost căsătorită cu cântăreţul Pepe, iar în prezent are o relaţie amoroasă cu Alex Ashraf.

CITESTE SI: Il vezi zilnic la TV, dar nu stiai ca este iubitul Flaviei de la Neatza! Nu e Dani Oţil, ci alt personaj super celebru!