Oana Zăvoranu și-a pus la adăpost averea înainte să devină soția palestinianului Alex. S-au luat cu… contract!

Oana Zavoranu nunta

Oana Zăvoranu s-a căsătorit, civil, joi, cu iubitul său, Alex, după ce s-a asigurat că nu va mai trece prin experiențele neplăcute din trecut.

S-a războit ani de zile cu mama sa, pentru a intra în posesia averii ce i se cuvenea, după ce a semnat un act imediat după decesul tatălui său, fără a se gândi la consecințe. Apoi, a trecut printr-un divorț dureros de fostul soț, Pepe, în care s-au aruncat multe cuvinte grele. Acum, cu milioane de euro în cont, și mult mai înțeleaptă și matură, Oana Zăvoranu suflă și-n iaurt pentru a nu mai repeta greșelile trecutului. Astfel că, înainte de a se căsători în secret, cu Alex, iubitul său palestinian, vedeta și-ar fi pus la adăpost nu doar averea, ci și intimitatea. Potrivit unor surse cât se poate de credibile, dacă ar fi să ne luăm și după logica celor susținute, Oana a ajuns la o înțelegere legalizată cu actualul său soț, înainte de a depune actele pentru căsătorie, la primărie. Potrivit acesteia, Alex nu ar avea niciun drept la averea sa, în cazul unui divorț, și nici nu are voie ”să dea din casă” informații sau să apară cu declarații defăimătoare în cazul în care căsătoria lor s-ar destrăma.

Se înțelege foarte bine cu actuala soacră

Palestinianul, foarte îndrăgostit, ar fi acceptat fără ezitare aceste ”clauze” ale mariajului lor, singura sa dorință fiind aceea ca Oana să-i devină soție. Cei doi au depus actele la Primăria sectorului 1 pe data de 30 mai, și au devenit oficial soț și soție pe data de 9 iunie și, peste doar câteva zile, se pregătesc de o mare petrecere, cu ocazia zilei de naștere a artistei.

Oana o numește deja mamă pe soacra sa, cu care se înțelege foarte bine. De altfel, într-o postare recentă, artista scria:  „Am cea mai frumoasă soacră, care e, de fapt, mama pe care mi-am dorit-o tot timpul și sunt cea mai fericită că am regăsit-o…”.