OCTAVIAN STRUNILĂ a revenit la ”Ferma vedetelor”! Ce anume i-a făcut pe concurenţi să izbucnească în plâns VIDEO

Ferma

Octavian Strunilă a fost trimis la duel de către Denis, alături de Vasile.  După două probe destul de solicitante , atât din punct de vedere fizic, cât şi psihic, Strunilă a părăsit competiţia, lăsând păreri de rău în rândul concurenţilor.

Cei doi duelişti, Octavian şi Vasile, s-au retras la căsuţele izolate cu mult umor şi voie bună, liberi, fără teamă, avand în gând o deviză simplă: să dea tot ce au mai bun şi să facă împreună un spectacol memorabil. „În arena duelului mă simt ca pe scenă la teatru!”, a declarat Strunilă.

Vasile a fost câştigătorul celor două probe, finalul duelului lăsând un val de tristeţe şi lacrimi între fermieri, deoarece un om de bază, care le-a fost aproape şi a însufleţit zilele grele, a părăsit ferma, iar veselia şi voia bună pe care le aducea Strunilă prin personalitatea sa au lăsat un gol imens.

Cu ocazia sărbătorilor pascale, o surpriză neaştepatată au avut, însă, concurenţii, când a apărut înapoi la fermă, Octavian Strunilă, şi nu a venit cu mâna goală, a adus pachete pentru toţi cei rămaşi în concurs, motiv pentru care i-au cuprins emoţiile şi au izbucnit în lacrimi când au văzut ce le-au trimis cei dragi de acasă.