PAPI şi GINGHINĂ au ajuns de nerecunoscut. S-au îngrăşat… ”la dublu”!

papa1

Alexandru “Papi” Papadopol şi Ioana Ginghină sunt unul dintre cele mai solide şi discrete cupluri din showbiz, fiind parteneri atât pe scenă, cât şi în viaţa reală.

Publicul i-a adorat atunci când au început să joace în primele telenovele româneşti, fie că au apărut împreună sau separat în producţii ca “Inimă de ţigan”, “Numai iubirea” sau “Aniela”. Dacă Ioana Ginghină a încins imaginaţia bărbaţilor atunci când a apărut în Playboy, nici Alexandru Papadopol nu stătea mai prejos la capitolul admiratoare care ar fi dat orice ca să fie în locul Ioanei.

S-au îndrăgostit pe platourile de filmare şi, după o relaţie pasională, au ajuns la altar şi au devenit şi părinţii unei fetiţe minunate. După ce producţiile telenovelistice au fost oprite de către trusturile TV, aceştia nu au renunţat însă la iubirea lor pentru teatru. Papi şi-a făcut o şcoală de film şi a lansat o serie de filme de succes, iar soţia sa joacă pe scenele teatrelor şi a pornit la rândul ei o afacere pentru copii.

Au dispărut o perioadă bună din lumina reflectoarelor şi au fost extrem de discreţi cu viaţa lor personală, dar Cancan.ro vă prezintă acum nişte imagini surprinzătoare cu aceştia. Senzualitatea care a consacrat-o pe Ioana pare să fi dispărut, iarPapadopol a dat trupul la care salivau fanele pe un corp rotunjor şi dolofan. Schimbarea este mult mai evidentă atunci când privim şi fotografii cu siluetele acestora, făcute în anii precedenţi.

Aceştia par să continue parteneriatul, nu doar în relaţia lor şi în carieră, ci şi atunci când vine vorba de schimbările fizice.