PARIU de aur pe finala Cupei României: ce PONT super-tare avem pe Dinamo – CFR

Dinamo2

FanatikSport a realizat un pariu genial pe meciul de azi din finala Cupei României, dintre Dinamo şi CFR. La un astfel de pariu puţini s-ar fi gândit, iar ceea ce este şi mai atractiv este faptul că are o cotă extrem de bună şi şanse uriaşe de a intra.

Şi aceasta nu este singura veste bună. Pentru acest weekend, FanatikSport întinde iarăşi săgeata şi ocheşte câştiguri cât mai mari. Şi am realizat deja două super-bilete, de cote imense, cotă 45 şi 1170. Şi care au şanse enorme de a intra, aşa cum ne-au mai intrat bilete de cote mari, cum sunt cele de cotă 86, 259 sau 430.

Bilete geniale

Totusi, aceste bilete sunt accesibile doar ABONAŢILOR. Şi de ce nu te-ai abona? Abonamentul e foarte ieftin, cu doar 65 de lei pe lună beneficiezi de toate tipurile de pariuri realizate de FanatikSport, nu doar de cele de cote mari, ci şi de bilete de siguranţă, blaturi, live-uri, ponturi progresive (click AICI pentru detalii despre ABONAMENTE)! 

Ca un argument decisiv, ultimele trei luni au fost fantastice, s-au castigat peste 20.000 de lei: peste 12 mii în februarie, peste 3400 în martie si peste 4500 lei in aprilie (Click AICI pentru biletele castigate in ultimele trei luni). Iar ca procentaj, februarie a fost INCREDIBIL:  biletul principal a intrat în 27 de zile din cele 29 ale lunii (click aici pentru a vedea FIECARE BILET).

CASTIG FANTASTIC

Si să nu uităm! Biletele de cote mari au intrat bine de tot, ceea ce a adus câştiguri bune celor care au pariat cu noi. De exemplu, un parior a câştigat peste 35.000 de euro săptămâna trecută, după ce a pariat PONTURILE noastre. Da, 35.000 de euro, ceea ce înseamnă SALARIUL MEDIU pe 10 ani! Sau un apartament! (click aici pentru DETALII despre acest CÂŞTIGĂTOR

Plus, să nu uităm, ieşeanul care a câştigat peste 10.000 de euro. A treia oară! !! (click AICI pentru detalii despre acest câştigător norocos).

Mai mult, avem 3 bilete de cote mari care au intrat în ultima lună: cota 86 (click AICI), cota 259 (click AICI), cota 430 (click AICI).